'Yeni Sezonda Süper Lige Beraber Çıkalım'

TAKİP ET

Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun Hentbol Kulübü Başkan yardımcısı Gökhan Sarıyer, açıklamasında yeni sezonda hedeflerinin Süper Lig olduğunu ifade ederek, "Gelin yeni sezonda hep birlikte Süper Lige çıkalım" dedi. 

'BEKLENTİ İÇİNE GİRDİK'

Başkan yardımcısı GökhanSarıyer, açıklamasında; "Lige başlarken kulübümüzün mali durumu, kadro derinliği ve ligdeki diğer takımlarında durumuna baktığımızda hedefimiz ligde kalıcı olmaktı. Alt yapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularımızın kariyerlerinde ilk defa 1. Lig'de oynamasından dolayı işimizin zor olacağını biliyorduk. Fakat sporcularımız çok özverili şekilde mücadele ederek istediğimiz noktada ligi bitirmemizi sağladı. Hepsini tebrik ediyor, gurur duyuyoruz. Ligi kendi imkanlarımız ve çevrenin destekleri ile tamamladık. Bu dönemde büyük sıkıntılar çektik. Sezon başında verilen sözlerle beklenti içine girdik, ne yazık ki olmadı" dedi. 

SPORCULARIN TAMAMI SAMSUNLU

Yıllardır Samsun'un öz çocukları ile üst liglerde mücadele ettiklerini dile getiren Sarıyer, "Kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz sporcularla 2 defa Süper Lig'e çıktık. Kulübümüzün başarısı ortada. Hentbol camiasında sürekli adımızdan bahsettiririyoruz. Şehrimizi en üst yerlerde temsil etmek için çıktığımız bu yolda şehrimizinden destek görememek bizleri üzüyor. Biz Samsun'umuzu en üst yerlerde temsil etmek istiyoruz. Tek isteğimiz var, bize destek verilsin. Takımımız, şehrimizin arkasında olduğunu görsün ve inansın. Taraftar desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bu destek olmazsa olmazımızdır. Gelin hep beraber Süper Lig'de mücadele edelim" dedi. 


Gökhan Sarıyer


Mustafa Öz-Engin Uçarlı