Yeniden Refah aday kriterlerini belirledi

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şahin, 14 Mayıs'ta yapılacak seçim nedeniyle Samsun milletvekili aday kriterilerini Genel Başkan Fatih Erbakan'a ilettiklerini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Milletvekili aday kriterleri belli oldu. Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şahin o kriteri açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile biraraya gelen İl Başkanı Şahin, bu görüşmede 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçim öncesi milletvekili aday kriterleri ile ilgili istişare yaptıklarını söyledi. 

GENEL BAŞKAN 
ERBAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Genel Başkan Erbakan ile yaptıkları görüşmede, staj mağdurları ve atanamayan öğretmenler ile Gençlik ve Spor Bakanlığında geçici çalıştırılan personellerin sorunlarını da masaya yatırdıklarını kaydeden Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şahin, "Sayın Genel Başkanımız ile parti genel merkezimizde biraraya geldik. Yapılacak seçim nedeniyle Samsun milletvekili aday adayı ve adaylarının belirlenmesinde Samsunlu olmaları ve Samsun'u benimseyen, Samsun için hizmet edecek, Samsun halkında karşılığı olan isimlerin belirlenmesi ile ilgili görüş ve taleplerimizi ilettik. Bu görüşmede ayrıca staj mağdurları, atanamayan öğretmenler ile Gençlik ve Spor Bakanlığında geçici kadro ile çalışan personellerin sorunlarına çözüm bulunması noktasında raporumuzu Genel Başkanımız Fatih Erbakan'a ilettik" dedi. (Samsunkenthaber.com.tr)