Yeniden Refah Partisi Canik kongereye hazır

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Canik İlçe Başkanlığı, 3 Temmuz tarihinde gerçekleştireceği kongre için hazırlıklarını tamamladı.

Yeniden Refah Partisi Canik İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresini, 3 Temmuz Pazar günü saat 15.00’de Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirecek. "Türkiye'yi yönetmeye, dünyayı değiştirmeye hazırız " teması ile düzenlenecek olan kongre için hazırlıklar tamamlandı. 

Kongreye, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu'da katılacak. 
Yeniden Refah Partisi Canik İlçe Başkanı Murat Arslan ve Samsun İl Başkanı Salih Şahin, gerçekleştirilecek kongreyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. 

ÜLKEMİZİ YÖNETMEYE TALİBİZ

Yeniden Refah Partisi Canik İlçe Başkanı Murat Arslan, "Bizler tabanda Canik ilçemizin, Samsun'umuzun ve genel olarak ülkemizin birlik ve bütünlüğü için canla başla çalışıyoruz. Halkımız, Yeniden Refah Partisi ve lideri Dr. Fatih Erbakan’a büyük bir teveccüh göstermektedir. Samsun’un gelişmesi için ve halkımızın refah düzeyine ulaşabilmesi için önemli projeler hazırladık. İnşallah iktidara geldiğimizde projelerimizi ivedilikle hayata geçirerek ülkemizi ve vatandaşlarımızı içinde bulundukları dar boğazdan çıkaracağız ve güzel ülkemizi hep birlikte inşa edeceğiz. Ülkemizi yönetmeye talibiz. Kongremizin Samsun'umuza ve ülkemize hayırlı olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.
            
'YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE OLACAĞIZ'

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şahin ise, "Bafra, Atakum, İlkadım, Çarşamba ve Terme gibi ilçelerimizin kongrelerini tamamladık. Gece gündüz demeden vatandaşlarımıza, ekonomi politikalarında, Yeniden Refah’ın izleyeceği adil düzen yolunu anlatıyoruz. Türkiye’de enflasyon gibi kronik sorunlardan bıkan milletimiz seçimleri dört gözle bekliyor. Partimize büyük bir teveccüh var. Yeniden Refah’la Türkiye yeniden büyük Türkiye olacak "dedi. 
    
ÜLKE SORUNLARINA NEŞTER VURACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Şahin, "Biz Yeniden Refah olarak, iktidara geldiğimiz takdirde milletimizin istediği  hizmetleri yerine getireceğiz. Rant politikalarına asla taviz vermeyeceğiz. Gerekli yapısal reformları sırasıyla gerçekleştireceğiz. Ülke çapında en büyük sorun olan adalet ve ekonomideki aksaklıklara neşter vuracağız. Eğitim sistemindeki çarpıklıklar bizimle sona erecek. Biz dertlere derman olmak için varız. İnşallah halkımızın bize olan teveccühleri ve destekleriyle iktidar olacağız” ifadelerini kullandı. 

'TÜM HALKIMIZI KONGREMİZE BEKLİYORUZ'

Şahin, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşecek kongreye 'tüm halkımız davetlidir' diyerek kongreye geniş bir katılım olacağını da sözlerine ekledi. Nazım AKPINAR