Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Adayı Adem Güney: "Astıkları bilboard ve raketlerin parasını ödemiyorlar"

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, seçim çalışmaları kapsamında İlkadım ilçesi Uzgur ve Kuşçulu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle buluşmalarında, vatandaşların sorunlarını dinleyip projelerini anlattı. Güney, belediye başkanının asıl görevinin halkın sorunlarıyla ilgilenmek olduğunu vurgulayarak, "Vatandaşımızın sıkıntılarını kendi sıkıntımız gibi göreceğiz" dedi.

‘HAKSIZ REKABET’

Güney, seçim sürecinde yaşanan haksız rekabete dikkat çekti. AK Parti adaylarının afiş, billboard ve reklam giderlerini ödemediğini iddia ederek, bunların belediye bütçesinden karşılandığını ileri sürdü. Kendilerinin ise bu giderleri kendi imkanlarıyla karşıladığını belirtti ve bunun haksız bir rekabete yol açtığını ifade etti.

‘ÇALMAYACAĞIZ, ÇALDIRMAYACAĞIZ, KAYIP KAÇAKLARI ÖNLEYECEĞİZ’

Ayrıca, belediye kaynaklarının doğru kullanılmadığını ve bazı adayların kişisel çıkarları için belediye bütçesini harcadığını iddia etti. Güney, "Biz çalmayacağız, çaldırmayacağız, kayıp kaçakları önleyeceğiz ve belediye kaynaklarını halkın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu. Bu doğrultuda, belediye yönetiminde şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkesini benimseyeceklerini belirtti.

Samsun Haber Samsun Yeniden Refah Partisi Adem Güney