Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Adem Güney: "Vatandaşlarımız algı operasyonuna inanmasın"

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, seçim çalışmalarını sürdürürken diğer siyasi partilerin algı operasyonlarına karşı uyarılarda bulundu. Güney, vatandaşların bu manipülasyonlara ve yalan vaatlere kanmaması gerektiğini vurguladı.

Güney, yaptığı açıklamada, 31 Mart akşamı kendilerine şans tanımayan siyasi partilerin yanıldıklarını göreceklerini söyledi. Özellikle Yeniden Refah Partisi üzerinde manipülasyonlar yapıldığını ifade eden Güney, vatandaşların bu tür taktiklere karşı dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Güney, ilçelerde ve kent merkezinde mahalle buluşmaları yaparak vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti. Güney, "Biz '1994 ruhu' ile sahadayız. Vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz" şeklinde konuştu.

‘SAHAYA İNEMİYORLAR’
Son 10 güne girildiğini ifade eden Güney, iktidar partisinin sahaya inemediğini ve halkın arasına karışamadığını dile getirdi. Güney, hükümetin vaatlerini yerine getiremediğini savunarak, bu durumun seçmenlerin tepkisine yol açtığını söyledi.

‘31 MART AKŞAMI YANILDIKLARINI GÖRECEKLER’
Geçmişte verilen vaatlerin yerine getirilemediğine dikkat çeken Güney, milletin bu duruma tepki göstereceğini ve bunun seçim sonuçlarına yansıyacağını belirtti. Güney, vatandaşları algı operasyonlarına ve yalan vaatlere karşı uyardı ve Yeniden Refah Partisi'nin Samsun genelinde büyük bir sürpriz yapacağını ifade etti.