Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Adayı Av. Adem Güney: "Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde 3Ç formulü uygulanacak"

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi SBB Başkan Adayı Av. Adem Güney, "Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Ama çok çalışacağız. Biz buna '3Ç' formülü diyoruz "dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan Adayı Adem Güney, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde projelerini anlatarak destek istedi. 

Samsun’da 1 Nisan’da ‘Ahlaklı Belediyecilik’ döneminin başlayacağını söyleyen Güney, “25 senedir istihdamı çözemeyen, hayat pahalılığını çözemeyen, trafik sorununu bitiremeyen iktidar partisinin belediye başkan adaylarının hayalci vaatlerine artık kimse kanmıyor. Belediyenin altından kalkamayacağı, kendilerinin dahi inanmadıkları çeşitli projeler üretiyorlar. Bu projelerin hangi kaynakla, hangi insan gücüyle, hangi birikimle yapılacağını açıklayamıyorlar” dedi.

'ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'

Yeniden Refah Partisi olarak hayat pahalılığıyla mücadele edeceklerini, milli görüşün sosyal belediyecilik anlayışıyla da ihtiyaç sahiplerine destek olacaklarını belirten Güney, “Biz, hayat pahalılığı altında ezilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ‘çam sakızı çoban armağanı bir destekleme yapalım’ dedik. Bu destekte yıllık yaklaşık 250 milyon TL. Bu parayı nasıl bulacağımızı, nasıl finanse edeceğimizi de ortaya koyduk. Her gittiğimiz yerde, konuştuğumuz platformlarda bu kaynağı açıkladık.

Öncelikli olarak kayıp kaçağı önleyeceğiz. Yolsuzluğu, hırsızlığı önleyeceğiz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Ama çok çalışacağız. Biz buna ‘3Ç’ formülü diyoruz. Şu anlayışı da yıkacağız. ‘Çaldılar ama çalıştılar, hizmet ettiler.’ Bu anlayışı yıkacağız. Böyle bir anlayış olmaz. Bu anlayış hırsızlığı meşrulaştırma anlayışıdır” ifadelerini kullandı.

Samsun Samsun Haber Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Adem Güney Seçim 31 Mart