Yeniden Refah Partisi SBB Başkan Adayı Adem Güney: '25 yıldır hayal sattılar'

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi SBB Başkan Adayı Adem, "Arkadaşlar yine gelecekler. Diyecekler ki; 'işsizliği biz çözeceğiz.' Lütfen kanmayalım, aldanmayalım. Bu zamana kadar hayal sattılar, 31 Mart bir fırsattır" dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Bafra ilçesinde Karpuzlu ve Koşu mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Yeniden Refah Partisi SBB Başkan Adayı Adem Güney

Adem Güney, "31 Mart yerel seçimlerinde şehrimize sahip çıkıp çıkmayacağımıza karar vereceğiz. İnşallah şehrimize sahip çıkacağız. Yalnızca şehrimize değil, paramıza, sokaklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza da sahip çıkacağız" dedi.

Tarihi bir dönemden geçtiklerini söyleyen Adem Güney, "Sokaklarımız çöp, çukur ve çamur içerisinde. 31 Mart’ta vereceğiniz oyla sizleri bu dertten, bu sıkıntıdan kurtaracağız. Bu zamana kadar yaşamış olduğumuz çilenin, sıkıntının giderilmesi, bertaraf edilmesi için 31 Mart bir fırsattır. Eğer bizlere sahip çıkarsanız biz de sizin emanetlerinize sahip çıkacağız. Bu sözü veriyoruz" diye konuştu. 

‘VERDİKLERİ VAATLERİ 
YERİNE GETİREMEDİLER’

Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, "25 yıldır trafik çilesiyle boğuşan Samsun'un çilesi azaldı mı? Hayır çoğaldı. Hani çözeceklerdi? Bu zamana kadar hayal sattılar. Anavatan Partisi'nde Yusuf Ziya Yılmaz adaydı. 'İşsizlik problemini çözeceğiz’ dediler. Hani nerede? Arkadaşlar yine gelecekler. Diyecekler ki; ‘Bu işsizliği biz çözeceğiz. İstihdam sorununu biz halledeceğiz’ diye sizi yine kandırarak oyunuza almaya çalışacaklar. Lütfen kanmayalım, aldanmayalım" ifadelerini kullandı.

Samsun'un yap-boz tahtasına döndüğünü belirten Adem Güney şunları söyledi: "Golf sahası, marina, Yeşilkent Kavşağı. Milyarlarca lira para harcandı. Şimdi yıkılıyor, yeniden yapılıyor. Millete geldiği zaman ‘paramız yok, tükendi’ deniliyor."

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney seçim vaatleri seçim çalışması esnaf ziyareti siyaset samsun samsun haber gündem haber