Yeniden Refah Partisi SBB Başkan Adayı Adem Güney: Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'ne kadın eli değecek

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, şehrin yönetiminde kadınların daha fazla söz sahibi olmasını vaat ederek, "Büyükşehir Belediye Meclisine kadın eli değecek. Kadın Meclisi kurarak şehrin yönetiminde kadınların etkisini artıracağız" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Kadınlar Günü etkinliğinde kadınlarla bir araya gelerek projelerini paylaştı.

Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Salıpazarı ilçesinde düzenlenen Kadınlar Günü etkinliğine katılarak kadınlarla buluştu. Güney, burada yaptığı konuşmada, belediye başkanı seçildiği takdirde şehir yönetiminde kadınların da söz sahibi olacağını vurgulayarak, "Büyükşehir Belediye Meclisine kadın eli değecek. Kadın Meclisi kurarak şehrin yönetiminde kadınların söz sahibi olmasını teşvik edeceğiz" dedi.

Kadınların iş hayatına katılımını destekleyeceklerini ve kadın girişimcileri destekleyeceklerini belirten Güney, "Kadınlarımız için meslek edindirme kursları açacağız ve e-ticaret alanında istihdamı ve girişimciliği teşvik edeceğiz. Ayrıca, kariyer ofisleri kurarak kadınların yeteneklerini tespit edip onlara uygun alanlar açacağız" şeklinde konuştu.

Güney, gençlere yönelik olarak da projelerini anlattı. Drift ve hız tutkunu gençlere kapalı alanlarda ileri sürüş pistleri yapacaklarını ifade ederek, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için önlemler alınması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, spor okulları açacaklarını ve e-spor alanında yatırımlar yapacaklarını dile getirdi.

Güney, yetenekli gençlere yönelik sanat atölyeleri kuracaklarını ve müzik veya tiyatro gibi alanlarda gençleri teşvik edeceklerini belirtti.

Yeniden Refah Partisi Samsun belediye başkan adayı Adem Güney 8 mart dünya kadınlar günü samsun samsun haber