Yeniler İle Eskiler Çabuk Kaynaştı

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlıların teknik patronu Bayram Bektaş, 'Takımda bulunan oyuncularımız, yeni transferlerle çok çabuk kaynaştığını görüyoruz. Bunlar da bizi memnun ediyor' dedi 

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Spor Müdürümüz Davut Aktaş’ın sorulanı yanıtladı.

*** Yeni transferlerle eski transferlerin uyum durumu nasıl?

Sezon başı takımımıza katılan oyuncuların takıma iyi adapte olduğunu görüyoruz. Tabi ki yeni gelen oyuncuların takıma, şehre, tesislere uyum sorunu olacaktır. Onları da en kısa sürede atlatacaklarına inanıyorum. Takımda bulunan oyuncularımız, yeni transferlerle çok çabuk kaynaştığını görüyoruz. Bunlar da bizi memnun ediyor. Şu anda iyi bir oluşum var. Aile ortamının oluştuğunu görüyoruz. 

*** Kamp yerinden memnun musunuz?

Samsunspor geçen sezon başı kampını da Erciyes’te yaptı. Gayet memnun kalmışlar. Bu sezon başı da buraya tercih ettik. Buradaki havalar ve sahalar güzel. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık. İnşallah buradaki antrenmanlarımızı sakatlık olmadan tamamlarsak bayram dönüşü Bolu’ya geçmeyi planlıyoruz. 

*** Hazırlık maçları programı belli oldu mu?

İlk etap kampında yani Kayseri’de bir, Bolu’da da 3-4 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Samsun’da da bir hazırlık maçı planlıyoruz ama şuanda tam net bir şey yok. Kampta bulunduğumuz takımlara göre kiminle maç oynayacağımız belli olacak. Ancak lige başlamadan önce 5-6 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. 

*** Futbolcuların çalışma tempolarından memnun musunuz?

Antrenmanlarımız iyi gidiyor. Pazartesi ve Salı günü çift idman yaptık. Çarşamba günü de tek antrenman yaptık. Oyuncuların çalışma tempolarından memnunum. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadık. Oyuncular gayet istekli ve azimli bir şekilde çalışıyorlar. Sabahları kuvvet, akşamları da taktiksel ve topla antrenmanlar yapıyoruz.

*** Kampta bulunan altyapı oyuncularının performansları nasıl?

Yunus Emre Çift ve Polat Yaldır artık A takım oyuncuları olduğu için kampa sadece kaleci Ali Taha Demir ile orta saha oyuncusu Muhammet Ali Özbaskıcı’yı getirebildik. Diğer gençleri ne yazık ki getiremedik. Samsun’daki antrenmanlarda gençlerimizi yanımıza alacağız. Sezon içinde de ihtiyaç duyulduğu taktirde oyunda kullanmaya çalışacağız. 3 günlük kamp süresince Ali Taha Demir ve Muhammet Ali Özbaskıcı’nın performanslarından memnunum. Birkaç eksiklikleri var. Onları da burada hocalarının destekleriyle gidermeye çalışıyorlar.

ÖZEL RÖPORTAJ: Davut AKTAŞ