YEPAŞ mobil uygulama yenilendi

TAKİP ET

Elektrik enerjisi kullanan müşterilerine yönelik geliştirdiği mobil uygulamasını son teknoloji yazılımıyla güncelleyen YEPAŞ, sürdürülebilir müşteri memnuniyetini hedefliyor

Samsun, Ordu, Amasya, Çorum ve Sinop illerinde hizmet veren YEPAŞ'ın Mobil Uygulaması, son teknoloji yazılımıyla yenilendi. Tasarımı, kullanıcı deneyimi, kolay ekranı ile daha hızlı, dinamik ve kullanıcı dostu ara yüze ve alt yapıya kavuştu.

Müşterilerin 7/24 hızlı ve kolay hizmet alabileceği YEPAŞ Mobil Uygulaması ile; Abonelik (sıfır veya devir), Borç Sorgulama, Tahliye, Fatura Görüntüleme, Tarife Değişikliği, İndirimli Elektrik Talebi, Tüketim karşılaştırma, Sözleşme İşlemleri, Şikayet, Öneri ve Talep İşlemleri, Serbest Tüketici İşlemleri, Yetkili İşlem Merkezleri, Belge Görüntüleme ve Yükleme İşlemleri, Canlı Destek Hattı, Haber ve Duyurular, İletişim Kanalları gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebiliyor.

YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam, "Şirketimiz, elektrik enerjisini müşterilerine, kaliteli, güvenilir, sürekli ve uygun fiyatlı olarak sunmakta, tüm iş süreçlerini sürdürülebilir müşteri memnuniyeti temelinde oluşturarak müşterilerine sağlam temelli uygulamalar sunmaktadır.

Mobil uygulamamız ile müşterilerimize her türlü işlemlerini 7/24 zaman ve mekan fark etmeksizin kısa sürede gerçekleştirebilecekleri bir alan oluşturduk" dedi.