Yerden Isıtma Straforu

TAKİP ET

Yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma sistemlerinde kullanılan malzemelerden biri olup, hem yalıtım hem de boruların yerleştirilmesinde rol oynar. Isı kaynağından gelen sıcak suyun aktarıldığı borular, yerden ısıtma köpüğü sayesinde istenildiği gibi yerleştirilir. Köpük üzerinde yer alan mantarlar, boruların sabitlenmesini sağlar.

Yerden ısıtma straforu, boruların yerleştirilmesi ve sabitlenmesi gibi önemli bir görevi yerine getirir. Ancak tek işlevi bu değildir. Bunun dışında yalıtım konusunda da beklentileri karşılar. Zeminin tamamında kullanılan yerden ısıtma straforu, böylece zemin ile kurulacak sistem arasında adeta bir izolasyon bariyeri olur.

Straforlar, yapıları gereği çok iyi izolasyon yaparlar. Sıcak su boruları ile gelen ısının zemine gitmesini ve dolayısıyla ısı kaybı yaşanmasını engellerler. Ayrıca zeminden geçen soğuk etkisi de yine bu ürünler tarafından engellenir. Böylece ortamın ısınması daha verimli, daha etkili ve daha az maliyetli olarak gerçekleştirilir.

Yerden Isıtma Straforu Fiyatları

Yerden ısıtma straforu fiyatları, farklı unsurlara bağlı olarak değişir. Bundan dolayı net olarak fiyat belirtmek mümkün değildir. Neredeyse her alandaki gibi burada da üretim yapan farklı markalar vardır. Markalar, farklı kalitede yerden ısıtma straforu üretimi yapar. Dolayısıyla markaya ve kaliteye bağlı olarak rakamlar değişir.

Bu noktada fiyatları etkileyen en önemli hususlardan biri, tercih edilecek straforun yoğunluğudur. Dansite olarak ifade edilen yoğunluk ile birlikte izolasyon etkisi ve kalite artar. Dolayısıyla yerden ısıtma köpüğü fiyatları da yükselir.

Fiyatlama, kullanılacak alan üzerinden hesaplanır. Burada esas olan yerden ısıtma straforu m2 fiyatı düzeyidir. Böylece alınan paketteki straforların sayısına ve büyüklüklerine bakılmaksızın fiyatlama net olarak anlaşılmaktadır.

Folyolu Yerden Isıtma Straforu

Folyolu yerden ısıtma straforu, üzerinden özel bir folyo bulunan straforlara verilen isimdir. Söz konusu folyo sayesinde strafor, şap suyunun alt tarafa geçmesine izin vermez. Bu sayede hem etkili bir yalıtım sağlanır hem de kullanılan straforun daha uzun ömürlü olmasına katkı verilir.

İstanbul yerden ısıtma straforu, zeminde uzun yıllar sorunsuz şekilde işlevine yerine getirmesi çok önemlidir. Burada meydana gelecek kırılmalar, zeminde farklı problemlere ve yalıtımın etkili olarak yapılmamasına neden olabilir. Bu yüzden kaliteli olan folyolu seçenekler tercih edilmelidir.

Folyosuz yerden ısıtma straforu ise üzerinde folyo bulunmayan straforlardır. Kullanım alanının özellikleri dikkate alınarak, bu seçenek de tercih edilebilir. Folyosuz olanların maliyeti, folyolu olanlara kıyasla daha uygun olabilmektedir.

Yerden Isıtma Köpüğü

Yerden ısıtma köpüğü, kurulacak yerden ısıtma sisteminin verimliliği açısından büyük bir öneme sahiptir. Alttan ısıtma sistemlerinde sıcak suyun ortama ısısını tam olarak vermesini sağlayan malzemelerdir. Zemin ile ısıtma boruları arasında izolasyon sağlar ve ısı kaybı yaşanmadan verimliliğin artmasına katkı verir.

Kurulacak olan sistemden istenen sonuçların alınabilmesi için yerden ısıtma straforu seçimine özen gösterilmesi gerekir. Kaliteli ve doğru yoğunluklu straforlar, her anlamda beklentileri karşılayacaktır.

Web adresimiz üzerinden firmamız ile iletişime geçerek fiyat teklifi alabilirsiniz.

Web adresimiz: http://yerdenisitmasirketi.com/yerden-isitma-straforu.html