Yiğit Yüksel'den piyano resitali 

TAKİP ET

Henüz 11 yaşında olan çocuk piyanist Yiğit Yüksel, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 'Kurtuluş 1919'temalı piyano resitaliyle sanat severlerle buluşacak.

Samsun Devlet Opera ve Balesi Atatürk Kültür Merkezi, 17 Mayıs Salı akşamı sıradışı bir konsere sahne olacak. Henüz 11 yaşında olan çocuk piyanist Yiğit Yüksel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında sanatseverlerle buluşacak ve ‘Kurtuluş 1919’ temalı bir piyano resitali verecek.

İLK KONSERİNİ VERECEK
İlk profesyonel konserine çıkacak olan Yiğit Yüksel, büyük heyecan yaşadığını belirtti. 2 aydan bu yana konser içinçalıştığını ifade eden Yiğit Yüksel, ilk konserini 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında vermek istediğini, konserin temasının da bu nedenle ‘Kurtuluş 1919 olduğunu söyledi.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI
Samsun Devlet Opera ve Balesi Atatürk Kültür Merkezi Aydın Gün Salonu’nda gerçekleştirilecek Yiğit Yüksel Piyano Resitali saat 20:00’da başlayacak. FIFTY FIVE EVENT tarafından organize edilen konserin biletleri www.biletinial.com sitesi üzerinden 100,00 TL karşılığı satışa çıkarıldı. Duygu EKER KAYA