Yıldırım'ın 'Kara Boğa'ları

TAKİP ET

Yılport  Samsunsporlu taraftarlar, Başkan Yüksel Yıldırım'ın kara boğaları Moryke Fofana ve Gaetan Laura'yı sahada görecekleri günü sabırsızlıkla bekliyor.

TRANSFERLERLE KADRO GÜÇLENDİRİLDİ

Yeni sezonda yıllardır özlem duyulan Süper Lig’e çıkmaktan başka bir düşüncesi olmayan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, bu hedef doğrultusunda önemli transferler yaparak kadroyu güçlendirdi. Öyle transferler yapıldı ki, taraftarların da yüzü güldü.

BU İKİLİ NASIL DURDURULACAK?

Alınan her futbolcu kendisini ispatlamış, ligi bilen ve tecrübeli isimler. Ancak 2 isim var ki, taraftarlar bu ikilinin nasıl durdurulacağını şimdiden merak etmeye başladı. Bu futbolcular,  yeniden sözleşme imzalanan Moryke Fofana ve Fransız golcü Gaetan Laura. 

KALMASI İSTENEN TEK İSİMDİ

Fofana, geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu futbol ile taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Attığı goller ve yaptığı asistlerin yanı sıra mükemmel adam eksiltme özelliği ile Kırmızı-Beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Fofana, belki de takımda kalması istenen tek isimdi.

TAKIMDA KALMASI TRANSFER BAŞARISI

Başkan Yüksel Yıldırım, birçok takımın transfer listesinde yer alan Fildişili yıldızı yoğun mesai harcayarak ikna etti ve yeniden takımda kalmasını sağladı. Bu ciddi anlamda bir transfer başarısıydı. Çünkü Fofana gibi bir futbolcuyu ligdeki rakiplerden birine kaptırmak çok yanlış olurdu.

SABIRSIZLIKLA BEKLENİYOR

Taraftarların yeni sezonda Samsunspor forması ile sahada görmeyi merakla beklediği bir diğer isim ise Fransız golcü Gaetan Laura. Son olarak Fransa Lig 2’de mücadele eden Paris FC’de forma giyen Gaetan Laura, Başkan Yüksel Yıldırım’ın da gözbebeği konumunda. 

ÖNEMLİ KATKI BEKLENİYOR

Hatta Başkan Yüksel Yıldırım, Gaetan Laura ile anlaşıldığında şahsi twitter hesabından, “Kara boğa geliyor” şeklinde paylaşım da yapmıştı. Yani Başkan Yüksel Yıldırım da taraftarlar gibi Fransız forvet Laura’dan yeni sezonda çok önemli katkılar bekliyor. 

Davut AKTAŞ