Yıldız Tilbe Emekli Oldu ve Alacağı Maaşı Beğenmedi

TAKİP ET

Uzun yıllardır müzik dünyasında başarılı bir kariyere sahip olan Yıldız Tilbe, emekli olduğunu duyurdu ancak alacağı maaşı beğenmedi.

Yıldız Tilbe, uzun yıllar boyunca sanat dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş bir isim olarak emeklilik kararı aldı.

Ancak alacağı emekli maaşını beğenmeyen Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Kimseye muhtaç olmamak için ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?" diyerek eleştiride bulundu.

Tilbe, eskiden emekli olanların toplu parayla ev veya araba alabileceğini veya iş açabileceğini belirtirken, şimdiki emeklilerin durumunun çok daha zor olduğunu ifade etti.

Sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Tilbe, emeklilik kararını ve maaş eleştirisini bu platform üzerinden duyurdu.

Ramazan Bayramı'nda kazanacağı yüksek bir gelirle ilgili çıkan haberlere rağmen, emekli maaşı konusundaki eleştirisini dile getirdi.

Tilbe'nin eleştirisi, emeklilik sistemi ve emeklilerin maddi durumuyla ilgili genel bir tartışmayı da gündeme getirdi.

ünlü şarkıcı yıldız tilbe yıldız tilbe emekli oldu yıldız tilbe emekli maaşını beğenmedi sert eleştiri samsun haber gündem magazin haber