Yıldız Tilbe'nin Stadyum Konserinin Bilet Fiyatları Şaşırttı!

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, kariyerinin 30'uncu yılını Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda vereceği dev bir konserle kutluyor. Ancak konser biletlerinin fiyatları hayranlarını şaşırttı! İşte bilet fiyatları ve detaylar...

Yıldız Tilbe, 9 Haziran Pazar günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda binlerce hayranıyla buluşacak ve kariyerinin 30'uncu yılını muhteşem bir konserle taçlandıracak. Ancak konser biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte, fiyatlar hayranlarını şaşırttı.

Kral FM medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan konserin bilet fiyatları oldukça geniş bir skalada yer alıyor. Biletlerin başlangıç fiyatı 450 TL iken, protokol kategorisinde yer almak isteyenler için ise fiyatlar tamı tamına 10 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Yıldız Tilbe'nin konserinde unutulmaz bir gece yaşatması beklenirken, hayranlarının konseri izlemek için bilet fiyatlarını gözden geçirmesi gerekecek gibi görünüyor. Bu dev konserin heyecanıyla beklenen anlar yaklaşıyor.

yıldız tilbe yıldız tilbe konser ücretleri konser bileti fiyatları şaşırttı ünlü şarkıcı beşiktaş tüpraş stadyumu Kral Fm sponsorluğu kültür sanat magazin samsunhaber haber