Yılmaz Hocaoğlu: Gerçek Hizmet Sahada Görünür, Afişlerde Değil

TAKİP ET

Yılmaz Hocaoğlu, seçim afişlerine olan eleştirisiyle dikkat çekiyor: "Belediye başkanlarının gerçek hizmeti, sokaklarda ve vatandaşla iç içe olmalarında saklıdır, afişlerde değil."

Yeniden Refah Partisi'nin Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, belediye başkanının 5 yıl boyunca hizmet ettiği yerde bu kadar fazla afişe, billboarda ihtiyaç duymasının anlamlı olmadığını belirtti. Hocaoğlu, "Bir belediye başkanı, bu kadar reklama ihtiyaç duyuyorsa ya sokaklara hiç inmemiştir ya da hizmet etmemiştir. Hizmet eden belediye başkanının buna ihtiyacı olmaz" dedi.

Hocaoğlu, ilçenin tüm mahallelerini gezerek vatandaşlarla birebir temas ettiklerini ve sorunlarını dinlediklerini vurguladı. Adaylık sürecinde haksız ve adil olmayan bir seçim yarışı içinde olduklarını dile getiren Hocaoğlu, rakiplerinin 2019'da sadece birkaç broşür ve afişle seçime girdiğini, ancak şimdi her yerde afişleriyle karşılaşıldığını ifade etti.

Hocaoğlu, belediye başkanının bu kadar fazla afiş yaptırmasının iki sebebi olduğunu belirtti: "Ya o sokaklara hiç inmemiştir ya da hizmet etmemiştir. Hizmet eden belediye başkanının buna ihtiyacı olmaz. Çünkü zaten tanınıyordur, biliniyordur."

Canik halkının değişim isteğini gözlemlediklerini dile getiren Hocaoğlu, kadınlara, gençlere, öğrencilere ve çocuklara yönelik projelerini anlattıklarını ve vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sunduklarını belirtti. Hocaoğlu, Canik'te yaşayan biri olarak sorunların farkında olduklarını ve çözüm için bilgi, birikim ve tecrübeye sahip olduklarını ifade etti.

yeniden refah partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu Samsun Haber samsun