Yılmaz Hocaoğlu: Kentsel Dönüşümde İnsan Merkezli Çözüm

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, Canik ilçesinin en önemli sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm konusunda sağlam bir yaklaşım sergiliyor.

Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, Canik ilçesindeki en kritik meselelerden biri olan kentsel dönüşümün, insanların haklarına zarar vermeden ve onları mağdur etmeden çözülmesi gerektiğini belirtti. İlçedeki mahalle muhtarları, esnaf ve vatandaşlarla yaptığı toplantılarda, bu soruna yönelik çözüm önerilerini paylaşan Hocaoğlu, vatandaşların kentsel dönüşüm sürecinde yaşadıkları sıkıntıları yakından takip ediyor.

Hocaoğlu, Canik ilçesindeki kentsel dönüşümün, insanları küstürdüğü ve ata toprağını terk etmek zorunda bıraktığına dikkat çekti. Ancak bu sorunun, insanları küstürmeden ve haklarına zarar vermeden çözülebileceğine inandığını ifade etti. Öncelikli olarak bu konuya odaklanacaklarını belirten Hocaoğlu, halkla istişare içinde olacaklarını ve vatandaşların taleplerini dikkate alarak çözüm odaklı bir yaklaşım benimseyeceklerini vurguladı.

İnsan Merkezli Bir Yaklaşım

Yılmaz Hocaoğlu, göreve geldiklerinde kentsel dönüşüm konusunu öncelikli olarak ele alacaklarını belirtti. Bu süreçte insan merkezli bir yaklaşım benimseyerek, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm üreteceklerini ifade etti. Hocaoğlu, "Vatandaşımızın problemlerini onlarla istişare ederek, onları ikna ederek çözeceğiz. Biz kentsel dönüşümü rant için değil, halk için yapacağız. Canik halkımızdan da ilçelerine sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

Toplumun Tüm Katmanlarıyla Diyalog

Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, ilçede düzenlediği toplantılarda dereler, mahalleler ve esnaf ziyaretleri yaparak, toplumun tüm katmanlarıyla diyalog halinde olduklarını belirtti. Vatandaşların taleplerini, önerilerini ve dertlerini dinlediklerini ifade eden Hocaoğlu, "Canik’in yüzü hep gülecek. Muhtarlarımız, esnafımız, gençlerimiz ve toplumun tüm katmanlarıyla birlikte Canik’i daha iyi noktalara taşımaya kararlıyız. Herkesin dertlerine çare olacak ve insanımızın mağduriyetini giderecek adımları 1 Nisan sabahıyla birlikte atacağız" şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu Samsun yerel seçimler samsun haber samsun