Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Ender Gür'den Taraftara: Stadı Doldurun, Takımı Coşturun

TAKİP ET

Kırmızı-Beyazlı taraftarların tribünleri doldurdukları zaman nasıl bir atmosfer oluşturduğunu geçmiş yıllarda çok kez gördüklerini hatırlatan Ender Gür, 'İç sahada çok önemli 4 maç oynayacağız. Bu maçlarda taraftarlarımız stadı doldursun ve takımımızı coştursun' dedi

KAZANAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ
Yılport Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Ender Gür, Eyüpspor ile deplasmanda oynanan maçta alınan 1 puanın kötü olmadığını söyledi. Sahaya kazanmak için çıktıklarını ifade eden Ender Gür, “Rakibimiz ligin şampiyonluk adaylarından birisiydi. Biz de zirveden kopmak istemiyorduk. İki takım açısından da zorlu bir karşılaşma oldu. Kazanabileceğimiz bir maçtı. 3 puanı getirecek fırsatları da yakaladık ama olmadı. Kazanamadığımız için üzgünüz. Ancak böylesine zor Bir deplasmanda 1 puanla dönmek de zirveden kopmamak adına önemliydi” dedi.

GENÇLERİN PERFORMANSI UMUT VERDİ
Genç oyuncuların performanslarının camiayı son derece mutlu ettiğini vurgulayan Basın Sözcüsü Gür, “Eyüpspor maçında kadromuzda çok sayıda önemli eksikler vardı. Kimi sakatlık, kimisi de cezaları nedeniyle forma giyemedi. Ancak onların yerine şans bulan genç oyuncularımız bizleri mahcup etmedi. Onlar da ellerinden gelenin en iyisini yaparak giydikleri ormanın hakkını vermeye çalıştı. Bunu da başardılar. Onların canla başla mücadelesi gelecek adına umut verdi” diye konuştu.

FİKSTÜR AVANTAJINI KULLANMALIYIZ
Ligin ilk yarısının bitimine 6 maç kaldığını hatırlatan Yılport Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Ender Gür, “Kalan 6 maçın 4’ünü kendi sahamızda oynayacağız. Bu da zirveden kopmamak ve üst sıralara tırmanmak adına bizim için büyük bir avantaj. Bu avantajımızı en iyi şekilde derlendirmek istiyoruz. Ligin ilk yarısında kalan 6 maçımızdan istediğimiz sonuçları alabilirsek Yılport Samsunspor ismini ligin üst sıralarında görebiliriz. Bunu başaracak güce ve kaliteye sahibiz” ifadelerini kullandı.

TARAFTARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN
Özellikle iç sahadaki maçlarda taraftar desteğine büyük ihtiyaçları olduğunu dile getiren Ender Gür, “Yılport Samsunspor, bu zamana kadar taraftar desteği ile birlikte neler yapabildiğini tüm Türkiye’ye gösterdi. Taraftarlarımızın tribünleri doldurdukları zaman nasıl bir atmosfer oluşturduğunu geçmiş yıllarda çok kez gördük. İlk yarının geri kalan bölümünde evimizde oynayacağımız 4 maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek ve onların da desteği ile zirveye yürümek istiyoruz” dedi. Davut AKTAŞ