Yılport Samsunspor'un Başarılı Futbolcusu Ali Ülgen'den Hedef Halk'a Özel Açıklamalar

TAKİP ET

Futbolcularla özel röportajlarını sürdüren Hedef Halk Gazetesi'nin bugünkü konuğu Ali Ülgen oldu...

Kırmızı-Beyazlıların genç yıldızı Ali Ülgen, buraya gelmeden önce bir Süper Lig takımı ile anlaştığını belirterek, "Samsunspor'un benimle ilgilendiğini ve talip olduğunu duyunca çok heyecanlandım. Bir dakika bile düşünmeden teklifi kabul ettim. İyi ki gelmişim" dedi.

"SEZONA ÇOK İYİ BAŞLADIK"

Yılport Samsunspor'un bu sezon Ankaraspor'dan transfer ettiği genç sağ bek Ali Ülgen, Hedef Halk Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Sezona çok iyi başladıklarını söyleyen 21 yaşındaki futbolcu, "Kocaelispor karşısında mağlup olsak da çok güzel oynadık. Bence iyi gidiyoruz. Önümüzde Keçiörengücü maçı var. Millî arada bu karşılaşmaya çok iyi hazırlanacağız. Ben takımımızdan ümitliyim. Daha iyi olacağız diye düşünüyorum" dedi.

"BÖYLE OYNARSAK ZOR KAYBEDERİZ"

Kocaeli deplasmanında talihsiz bir yenilgi aldıklarını dile getiren Ali Ülgen, "Kocaelispor maçı da kötü oynayıp kazanabilirdik de. Ama bu bizi sadece gün olarak kurtarırdı. Böyle iyi oynayarak 1 maç kaybedersin, 2 maç kaybedersin. Böyle bir maçın tekrarı olduğunda bir kez daha kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Çünkü inanılmaz pozisyonlar yakaladık. 6-7 net gol girişimimiz vardı. Böyle bir maçtan mağlup ayrıldıysak illaki bir şeyleri yanlış yapmışızdır. Ama buna rağmen doğrularımız daha fazlaydı" diye konuştu.

"KADRODAKİ TÜM İSİMLER ÇOK KALİTELİ"

Geniş bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Ali Ülgen, "Çok kaliteli futbolcularımız var. Hem tecrübeli, hem de benim gibi genç arkadaşlarımız da var. Şu anda kadromuzda olmayan yabancı oyuncuların takıma gelmeleri bize büyük katkı sağlayacak. Bence oynayan, oynamayan tüm isimler çok kaliteli. Bu kadronun ligi götüreceğine inancım tam" dedi.

Öncelikle amacının Samsunspor forması ile şampiyonluk yaşamak olduğunu dile getiren 21 yaşındaki yıldız, şöyle konuştu:

"TESİSLERİ ÇOK MERAK EDİYORDUM"

"Çok güzel ve büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Büyük bir taraftar kitlemiz var. Muhteşem bir tesisimiz var. Daha önce arkadaşlarımdan bu tesis hakkında duyumlar almıştım ve burayı merak ediyordum. Gelip tesisimizi gördüğümde söylenenlerin ne kadar doğru olduğunu anladım. Kim yaptıysa ellerin sağlık. Şahsım olarak elimden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Söylediğim gibi en büyük hayalim bu forma ile şampiyonluk sevinci yaşamak."

"TARAFTAR HEP BİZİM YANIMIZDA"

"Taraftarlarımız ilk maçla birlikte bize büyük bir destek verdi. Hem sahada, hem de sosyal medyada hep bizim yanımızdalar. Balıkesirspor maçında tribünlerde 4 bin kişi olduğu söylendi. Ama yaptıkları tezahüratla bizlere sanki 10 bin kişi önünde oynadığımız hissini yaşattılar. Bana ve takıma olan desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah oynadığımız oyun ve aldığımız sonuçlarla onlara layık olur, taraftarlarımızın da özlediği şampiyonluğa ulaşırız"

"ÇOK HEYECANLANDIM"

"Ben ilk olarak Süper Lig'de bir takımla anlaşmıştım. Ama Samsunspor'un benimle ilgilendiğini ve talip olduğunu duyunca çok heyecanlandım. Bir dakika bile düşünmeden teklifi kabul ettim. İyi ki gelmişim. Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal transferimin gerçekleşmesi için çok çaba sarfetti. Buranın ne kadar büyük bir kulüp olduğunun farkındaydım. Samsunspor'a gelebilmek için çok emek verdim. 20 günlük bir transfer süreci yaşadık. Bu nedenle başkanımıza ve genel menajerimize çok teşekkür ediyorum"

AKTAŞ'A ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU...

Kırmızı-Beyazlıların genç yeteneği Ali Ülgen, spor müdürümüz Davut Aktaş'a özel açıklamalarda bulundu.

BU FORMA İÇİN GELDİM...

Kırmızı-Beyazlıların Ankaraspor'dan transfer ettiği başarılı sağ bek, "Bu forma için Süper Lig'i kabul etmedim" dedi.

ALTYAPIYA ÖVGÜ...

Röportaj sırasında gazetemizdeki Samsunspor Futbol Akademisi ile ilgili haberi gören Ali Ülgen, "Gerçekten altyapımız mükemmel. Ben de 8 yıl Galatasaray altyapısında bulundum. Ama Samsunspor altyapısında gerçekten çok yetenekli isimler var" dedi.

RÖPORTAJ: Davut AKTAŞ