Yoğurt Üretiminde Sağlıklı Çözümler

TAKİP ET

Ülkemizde ve dünyadaki pek çok kültürün mutfağında yerini alan yoğurt, farklı şekillerde üretilerek sofralardaki yerini almaktadır.

Ev ortamında da üretilebilen yoğurt günümüzde özel olarak düzenlenmiş fabrikalarda el değmeden sağlıklı bir şekilde üretilmektedir. El değmeden sağlıklı bir şekilde üretilen yoğurdun yine el değmeden sağlıklı bir şekilde paketlenmesi içinde yoğurt dolum makinaları kullanılmaktadır.

Yoğurt dolum makinası, hijyenik ve son derece sağlıklı bir ortamın oluşmasına imkân sağlar. Oldukça kolay bir şekilde temizlenen malzemelerden üretilmiştir. Son derece dayanıklı olan bu malzemeler, gıdaya uyumlu ve bakteri oluşumuna izin vermeyen paslanmaz yapıdadır.

Yoğurt Dolum Makineleri

Yoğurt dolum makineleri farklı özellikler ile üretilmektedir. Yüksek operatör sayısına sahip olan makineler ile dolum hızı çok daha iyi seviyelere çıkmakta ve üretim makinelerinin durmasının önüne geçmektedir.

Kova Yoğurt Dolum Makinaları

İstenilen gramajda yoğurt dolum işlemi bu makineler ile gerçekleştirilebilmektedir. En yüksek gramaja sahip olan kova yoğurtlar için ayrı bir kova dolum makinesi bulundurmaya gerek yoktur.

Kova dolum makinaları ile 250 gr ve üzeri yoğurt dolum işlemi gerçekleştirilebiliyor. Böylelikle yoğurt sağlıklı bir şekilde paketlenerek raflardaki yerini almaya hazır hale geliyor.

 Yoğurt dolum makineleri son derece teknolojik cihazlardır. Gramajı otomatik olarak değiştirme yeteneğine sahiptir. Bu sayede farklı gramajda gelen kaplar için ayrı bir programlama yapmadan seri bir şekilde dolum işlemi yapılabilmektedir.

Yoğurt Dolum Makinesi Kalite Standartları

Yoğurt dolum makineleri, gıda üretimine uygun olarak paslanmaz çelikten üretilmektedir. Bu sayede son derece rahat bir şekilde temizlenebilmektedir. Bakteri oluşumunu engelleyen yüzeyi ile de oldukça sağlıklı bir şekilde yoğurdun dolumunun gerçekleşmesini sağlamaktadır.

Bakımı son derece kolay bir şekilde gerçekleştirilen yoğurt dolum makinelerinin kullanım ömrüde son derece uzundur.

Yoğurt Üretiminde Yenilikçi Çözümler

Yoğurt üretiminde kullanılan makineler arasında önemli bir yere sahip olan dolum makineleri farklı operatör sayıları ile sunulmaktadır. Bu sayede dolum işlemi çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmekte ve üretimin aksamasının önüne geçilebilmektedir. El değmeden sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilen dolum işlemi ile yoğurt hijyenik bir şekilde tüketicilere ulaştırılmaktadır.

Programlanabilir arayüz ve son derece kolay bir kullanıma sahip olan dolum makinelerinde optimize edilmiş, anlaşılabilir kontrol paneli bulunmaktadır.

Plastik Kova Yoğurt Dolum Makinesi

Plastik kova yoğurt dolum makinesi, yoğurdun kovalara doldurulmasına ve ağzının kapatılmasına imkân sağlar.

Plastik kova yoğurt dolum işleminden sonra kovanın ağzı folyo ve kapak ile kapatılarak hazır hale getirilir.

Belirtilen dolum makinesi ile aynı zamanda profesyonel mutfaklar tarafından sıklıkla tercih edilen salça, mayonez, margarin, salamura, ketçap gibi gıda ürünlerinin dolum işlemi de gerçekleştirilebilmektedir.

Yine bu makineler kimya sektörü içerisinde faaliyet gösteren boya ve hijyen ürünleri alanında da kullanılmaktadır. Bu makineler ile boya dolum, deterjan dolum ve temizlik maddesi dolum işlemleri de yapılabilmektedir.