Yolspor'un Minikleri Kitap Okuyor

TAKİP ET

Samsun Yolspor Futbol Okulu, okulların kapandığı ve yaz spor okulunun start aldığı dönemde güzel bir etkinliğe imza attı. Turuncu-Siyahlı ekip her idman öncesinde miniklere yar saatlik kitap okuma etkinliği düzenledi. 

Samsunun köklü ve başarılı amatör kulüpleri arasında yer alan Yolspor Futbol Okulu, özellikle minik sporculara kitap okuma alışkanlığı kazanmaları ve geliştirmeleri adına güzel bir etkinliğe imza attı. Minikler, antrenman öncesinde yarım saatlik kitap okuma etkinliği organize etti. Antrenmana yarım saat kala kulübe gelen sporcular, yarım saat kitap okuma etkinliğinin ardından futbol eğitimine başlıyor. Veliler ise bu etkinlikten oldukça memnun.

HAFTANIN BEŞ GÜNÜ DEVAM EDİYOR

Proje sahibi olan Yolspor Teknik Sorumlusu Atagün Çakmak, yaptığı açıklamada; “2012, 2013, 2014 ve 2015 doğumlu sporcularımıza yönelik hazırladığımız bir proje. Proje kapsamında sporcularımız gruplara ayırdık. Pazartesi gününden Cuma gününe kadar haftanın beş günü sporcularımız idmandan yarım saat önce tesislerimizin kitap okuma bölümünde kitap okuma alışkanlığı kazanırken aynı zamanda geliştiriyorlar” dedi. 
Zekai Anıl


Yolspor Kulübü minik sporcuları antrenmandan yarım saat önce tesislere gelerek kitap okuma etkinliği gerçekleştiriyor. 


Yolspor Teknik Sorumlusu Atagün Çakmak