YRP SBB Başkan Adayı Adem Güney: 400 milyon lirayla trafik sorunu çözüldü mü?

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi SBB Başkan Adayı Av.Adem Güney, AK Partili SBB yönetimine 400 milyon liraya mal olan akıllı trafik projesi üzerinden yüklendi. Güney, "400 milyon liraya sorunun çözülmediğini yaşayarak görüyoruz "dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi(SBB) Başkan Adayı Adem Güney, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu. 

1 Nisan itibariyle Samsun’da ‘Ahlaklı Belediyecilik’ dönemi başlayacağını söyleyen Güney, “Maalesef alınan yanlış ekonomik kararlar neticesinde ülkemiz şu anda sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Hepimiz bunu hissediyoruz. Kimimiz az, kimimiz çok. Ama maalesef özellikle dar gelir kardeşlerimiz bu sıkıntıyı şiddetli bir şekilde hissediyor. Biz, bir yerde konuşma yaparken bir vatandaşımız, ‘Başkanım benim evime 1,5 senedir et girmedi’ dedi. Kasaptan 100 gram, 200 gram kıyma istiyor artık insanlarımız. Bu durumdayız maalesef” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) Başkan Adayı Adem Güney, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu. 

'BELEDİYE BAŞKANI ÇARELER ÜRETMELİ'

Belediye başkanının şehrinde yaşayan vatandaşının sıkıntısını gidermek zorunda olduğunu söyleyen Adem Güney, “Belediye başkanının ne yapması lazım? Suyu indirmesi lazım. Özellikle bu ekonomi koşullarda sıkıntı çeken kardeşlerimizin bir nebze dahi olsa derdine şifa olabilmek adına suyu indirmesi lazım. Dar gelirli, geçim sıkıntısı içerisinde bulunan kardeşlerimiz var ise kışın doğal gazına bir miktar destek olması lazım. Biz geldiğimiz zaman bunları yapacağız. Diyorlar ki bu değirmenin suyu nereden gelecek. Bütçene sahip çıkarsan kaynak bulursun. Akıllı Şehir Trafik Güvenliği projesi yapıldı. Büyükşehir Belediyesine 400 milyon civarında bir maliyeti var. Sorun çözüldü mü? Palyatif çözüm yapıldı. Şimdi ‘daha hızlı’ diyerek trafik sorunun çözeceklerini söylüyorlar. Niye çözmediniz bu zaman kadar. Samsun’u yap-boz tahtasına çevirdiler.” ifadelerini kullandı. 

samsun siyaset samsun haber gündem adem güney yeniden refah partisi