YÜCEL UYAR: 'Hocamızla Asla Sorun Yaşamayız'

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, 'Bayram Bektaş hocamız ile daha evvelden tanışmışlığımız var. Kendisi ile sürekli fikir alışverişinde bulunacağız. Hocamızla altyapı konusunda asla sorun yaşamayız' dedi 

ONLARI ARTIK ALTYAPIDAN SAYMIYORUZ

Kırmızı-Beyazlıların Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, altyapı olarak a takım ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Geçtiğimiz yıl altyapıdan a takıma gönderilen Yunus Emre Çift, Polat Yaldır ve Ali Kılıç artık a takım oyuncusu olduğunu ifade eden Uyar, “Biz ardık onları altyapıdan saymıyoruz. Bu yıl da şu anda kampa kaleci Ali Taha ve Muhammet Ali Özbaskıcı getirildi” dedi.

KADRO GENİŞ OLDUĞU İÇİN SAMSUN’DA KALDILAR

Samsun’daki çalışmalarda yer alan Hakan Patan, Atakan Özdemir ve Alper Efe Pazar da kadronun genişliği nedeni ile kampa gidemediğini belirten Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, “Hocamız 29 kişilik kadro ile Kayseri kampına gitti. Hakan, Atakan ve Alper Efe de takım Samsun’a döndüğünde yine a takımla çalışacaklardır” diye konuştu.  

ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORLAR

Kampa getirilmeyen Bah, Melih ve Semih Altıkulaç kardeşler ile Talha’nın Samsun’da antrenmanlarını sürdürdüğünü söyleyen Yücel Uyar, “Kendileri altyapıdan görevlendirdiğimiz antrenörlerle çalışmalarını devam ediyor. Onlar da ya kiralık gönderilecek ya da başka takımlara transfer olacaklar. Bu süreçte Samsun’daki çalışmalarında kendilerine eşlik edeceğiz” dedi. 

ÜRETTİKLERİMİZİN FARKINDALAR

Teknik Direktör Bayram Bektaş ile daha önceden de tanıştığını hatırlatan Yücel Uyar, “Kendilerine teşekkür ediyorum, bu konuda bize saygı gösteriyorlar. Ürettiklerimizin de farkındalar. Bayram Bektaş hocamızla altyapı konusunda sorun yaşamayız. Takım Samsun’daki çalışmalara başladığında Bayram Bektaş hocamız ile zaten sürekli fikir alışverişinde bulunacağız” diye konuştu.

ÖZEL HABER: Davut AKTAŞ