Yüksel Yıldırım: 'İşi bilmiyor diyenlere kapak olsun'

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, 'Gençlerbirliği deplasmanına lider olarak gideceğiz. Bana bu işi bilmiyor diyenlere kapak olsun" dedi.

AZ HATA İLE OYNUYORUZ

Bandırmaspor karşısında alınan 5-0’lık farklı galibiyet sonrasında konuşan Başkan Yüksel Yıldırım, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takımın en az hatayla oynadığını ifade eden Başkan Yıldırım, "Samsunspor ancak kendi yaptığı yanlışlıklarla yenilebilir. Hocam da sağ olsun gerekeni yapıyor. Bu takım çok az hatayla oynuyor. Hatamız var ama onlar da düzelecek. Futbol şansı bizden yanaydı. Fofana'nın o güzel çalımlarını, gollerini özlemişiz. Emre Demir de çok güzel bir gol attı. Tam Samsunspor taraftarının istediği bir skordu” dedi.

ALTAY’I TEBRİK EDİYORUM

Şampiyonluk yolundaki en önemli rakipleri olan Eyüpspor’un da yenildiğini hatırlatan Başkan Yüksel Yıldırım, “Altay'ı tebrik ediyorum, bizi lider yaptılar. Hocam da elindeki futbolcuları güzel kullanıyor. Diğer maçlarımızı kazasız geçersek, Samsunspor'un Süper Lig’e çıkışını kutlayabiliriz. Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk Samsunspor'a yakışır dedik. Artık Samsunspor'un önü açık. Efsane olduğumuz Süper Lig’e dönmüş olacağız inşallah. Gençlerbirliği deplasmanına lider olarak gideceğiz. Bana bu işi bilmiyor diyenlere kapak olsun" diye konuştu. 

SCOUT EKİBİMİZ YURT DIŞINDA

Hafta sonu arkadaşları ile birlikte maç seyretmek için Belçika’ya gittiğini ifade eden Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, “Bizim scout ekibi Belçika'da iki haftadır maç seyrediyor. Oradan Fransa ve Hollanda'ya geçecekler. Çalışmalarımız Süper Lig için. Birileri o görünmez eli koymazsa, bize çelme takmazsa biz tamamen Süper Lige odaklı bir çalışmaya döndük" ifadelerini kullandı. Tribünlerin boş olmasına üzüldüğünü ve tüm Samsunluları takıma sahip çıkmaya davet ettiğini vurgulayan Yıldırım şöyle konuştu. 

BANA GÜVENİN, DESTEKLEYİN

"Tribünler boştu yine. Bu durum bize yakışmıyor. Taraftarlarımız bu takımı yalnız bırakmasınlar. Bu çocuklar inanılmaz bir mutluluk yaşıyor ve yaşatıyor. Bunun bir parçası olsunlar. Her maça 3 puan için çıkacağız. Rakibimiz kim olursa olsun asla bundan da ödün vermeyiz. Hiç acıma yok. Bugün şeytanın bacağını kırdı çocuklar. Ama bundan sonraki maçlarda taraftarlarımızın stadımızı doldurmasını istiyorum. Bu şehir şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor. Samsun'da güzel bir şampiyonluk kutlaması yapacağım. Bana güvenin ve destekleyin."

FOFANA’NIN ÇALIMLARINI ÖZLEMİŞİZ…

Başkan Yıldırım, uzun bir aradan sonra 2 gol atan Fofana’yı tebrik ederek, “Fofana'nın o güzel çalımlarını, gollerini özlemişiz” dedi.

YILDIRIM’DAN ‘GÖRÜNMEZ EL’ VURGUSU…

Maçtan sonra konuşan Başkan Yıldırım, “Birileri o görünmez eli koymazsa, bize çelme takmazsa biz tamamen Süper Lige odaklı bir çalışmaya döndük” dedi. Davut AKTAŞ