Yusuf Ziya Yılmaz'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünde, geleceğin teminatı olan çocukların bayramını kutlamanın sevincini ve mutluluğunu paylaştı.

Mesajında, 23 Nisan 1920'nin millet iradesinin egemen kılındığı, milli birlik ve beraberliğin pekiştirildiği ve Cumhuriyet temellerinin atıldığı önemli bir tarih olduğunu vurgulayan Yılmaz, bu anlamlı günün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmasının, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara ve genç nesillere olan güveninin bir ifadesi olduğunu belirtti.

Yılmaz, çocukların her alanda en iyi imkanlara sahip olmaları için çalıştıklarını ve projeler ürettiklerini ifade ederek, onların modern dünya standartlarında eğitim almalarının, bilgiyle donanımlı, ahlaklı ve milli değerlere sahip bireyler olarak yetişmelerinin en büyük arzuları olduğunu dile getirdi.

Çocukların bayramını sevinç ve mutlulukla kutlamayı vurgulayan Yılmaz, onların yarınların umudu ve geleceğin mimarları olduğunu belirterek, haklarını korumanın ve gelişimlerini desteklemenin önemine işaret etti.

Yılmaz, 23 Nisan etkinliklerinin çocukların gözlerindeki ışıltıyı artırmasını ve onlara eğlenceli ve öğretici deneyimler sunmasını dilerken, dünya çocuklarıyla el ele vererek barış ve kardeşlik mesajları vermenin önemini vurguladı.

Son olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ülkemize ve tüm dünya çocuklarına sağlık, sevgi ve başarı dolu günler getirmesini temenni eden Yılmaz, tüm çocukların bayramını kutladı ve bu özel günün onların hayatlarına yeni ufuklar açmasını diledi.

samsun Yusuf Ziya Yılmaz 23 nisan çocuk bayramı kutlama mesajı ak parti genel başkan yardımcısı ve samsun milletvekili yusuf ziya yılmaz kutlama mesajı samsun haber gündem haber