Yüz Şeklinize Uygun Kakül Modelleri

TAKİP ET

İşte yüzünüze göre belirleyebileceğiniz saç modelleri ve trendler...

Yuvarlak yüz hatlarına sahipseniz: Yuvarlak yüz hatlarına sahip olanlar, daha keskin bir görünüm elde etmek için yandan ayrılan bir kakül modelini tercih edebilirler. İki taraflı bir görünüm yaratarak yüz hatlarınızı daha keskin bir yapıya dönüştürebilirsiniz.

Kare yüz hatlarına sahipseniz: Kare yüz hatlarına sahip olanlar, gözlerine uzak olmayacak bir model seçmelidirler. Yüz hatlarını yumuşatmak için yanlardaki kaküllerin orta kısımdakilere göre daha uzun olmasına dikkat edilmelidir.

Oval yüz hatlarına sahipseniz: Oval yüz hatlarına sahip olanlar, şanslıdırlar çünkü oval yüzlere birçok kakül modeli uyum sağlar. İstediğiniz modeli tercih edebilirsiniz, çünkü oval yüz hatları her türlü kakül modeline uygun bir yapıya sahiptir.

Kalp şeklinde yüz hatlarına sahipseniz: Kalp şeklinde yüz hatlarına sahip olanlar, geniş alınlarıyla ünlüdürler. Alnınızın genişliği ile çenenizin darlığını dengelemek için kaşlarınızın altına kadar uzanan ve seyrek olmayan bir kakül modeli tercih edebilirsiniz.

Dikdörtgen yüz hatlarına sahipseniz: Dikdörtgen yüz hatlarına sahip olanlar, genellikle kareye yakın bir yapıya sahiptirler. Bu durumda, her iki tarafa ayrılan veya dümdüz bırakılan kakül modelleri yüz hatlarına uyum sağlayabilir. Bu modeller, çenenizin ve alnınızın büyüklüğünü dengelemeye yardımcı olabilir.

Kaynak: hthayat.haberturk.com

Yüz Şeklinize Uygun Kakül Modelleri yüzünüze göre belirleyebileceğiniz saç modelleri ve trendler saç modelleri en uygun yüz şekline göre kakül kesimleri yaşam samsun haber gündem haber