Zeki Yavru'nun rüyası gerçek oldu

TAKİP ET

Çaykur Rizespor maçında penaltı kaçıracağını ve Yusuf Abdioğlu'nun gol atacağını rüyasında gören ve bunu takım arkadaşı Mücahit Albayrak'a anlatan Zeki Yavru, arkadaşı ile birlikte rüyasının gerçek çıkmasının şaşkınlığını yaşadı.

MAÇI SAÇSIZ BİR HAKEM YÖNETECEK
Yılport Samsunspor’un tecrübeli futbolcusu Zeki Yavru’nun Çaykur Rizespor maçından birkaç gün önce takım arkadaşı Mücahit Albayrak’a anlattığı rüyası gerçek oldu. Zeki, “Rizespor ile oynuyoruz ve maçı saçı olmayan bir hakem yönetiyor. Hakem karşılaşmada lehimize penaltı kararı veriyor.  Ben penaltıyı kaçırıyorum. Ardından Yusuf Abdioğlu gol atıyor” yorumunda bulunuyor. 

TAKIM ARKADAŞLARI DA ŞAŞIRDI
Zeki Yavru, perşembe günü açıklanan hakemin fotoğrafına baktığında Yiğit Arslan’ın saçının olmamasına ve maçta lehlerine penaltı kararı gelmesine de çok şaşırıyor. Önce penaltıyı kullanması konusunda Alim Öztürk ile kısa süreli bir diyaloğa girdiğini, sonra karar değiştirip, atışı kendisinin kullanmak istediğini ifade ediyor. 

İKİ GOLÜN PASINI VERİYOR
Vuruşunu kalecinin kurtarmasıyla büyük üzüntü yaşayan Zeki Yavru,  İlerleyen dakikalarda ise Yusuf Abdioğlu ve Alim Öztürk’ün gollerinde pası veriyor ve Samsunspor maçı kazanıyor. Zeki Yavru’nun rüyasının birebir gerçek çıkmasıyla takım arkadaşları, teknik heyet ve yöneticiler de büyük şaşkınlık yaşıyor. 

BAŞKAN MAÇ SONU SAHİP ÇIKMIŞTI
Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, karşılaşma sonrasında kullandığı son iki penaltıyı da kaçıran Zeki Yavru’ya sahip çıkarken, “Zeki belki penaltı kaçırdı ama gerekeni de yaptı. İki korner asistiyle penaltıyı telafi etti. Buradan Zeki'yi öpüyorum. Moralini bozma Zeki, iyi ki varsın. Seninle şampiyon olacağız tüm ekip olarak demek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Davut AKTAŞ