Zerrin Kara: "Birtakım Cilt Sorunları için Karbon Peeling Uygulaması İdeal Çözüm!"

TAKİP ET

Cildin sağlıklı yapısının korunması için tercih edilen uygulamalar arasında Karbon Peeling uygulamasının bulunduğunu belirten Zerrin Kara Estetik ve Likya Estetik ve Saç Ekim Kurucusu Zerrin Kara, “Ciltte geçmeyen akne, sivilce gibi birtakım cilt sorunları için Karbon Peeling uygulaması ideal çözüm! Uygulama sırasında cildin leke ve kirden arındığı ve cildin temiz bir görünüm elde ettiği görülmekte.” ifadelerinde bulundu.

Gün içerisinde cildin kirlendiğini, akne ve sivilce gibi problemlerin de cildin lekelenmesine neden olduğunu belirten Zerrin Kara, Karbon Peeling uygulamasının bu noktada dikkat çeken bir uygulama olduğunu ifade etti. Konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamalarda uygulamanın hedeflerinden bahseden Kara, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Cildin yenilenmesi, çok daha genç ve sağlıklı bir cilt yapısı için bir hayli önemli. Bu nedenle özellikle son dönemlerde pek çok kişi, karbon peeling uygulamasına başvuruyor. Merkezimizde alanında uzman kişilerce gerçekleştirmiş olduğumuz uygulama sayesinde, cildin sağlıklı bir yapıya kavuşmasını mümkün kılıyoruz. Uygulama öncesinde ön muayene gerçekleştirerek hastanın cilt yapısını derinlikli bir şekilde analiz ediyoruz. Uygulama öncesinde cilt temizleniyor. Uygulamada başarı elde edilebilmesi için bu süreçte gerçekleştirilen temizlik işlemleri bir hayli önemli.”

Uygulama Esnasında Cildin Ölü Derilerden Kurtulması Sağlanır

Uygulama esnasında cildin ölü derilerden kurtulduğunu belirten Zerrin Kara, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Birçok kişi aynaya baktığında cildinin sağlıksız ve yorgun bir görüntüye sahip olduğunu fark ediyor. Bazen geçmeyen sivilce ve akne gibi sorunlar da kişilerin kendilerini kötü hissetmelerine neden oluyor. Karbon Peeling uygulaması, cilt üzerinde bulunan kir ve lekelerin giderilmesini sağlayan yenilikçi bir yöntem. Uygulama sayesinde cilt gözenekleri açılıyor. Bununla birlikte çok daha ferah bir cilt görünümünün ortaya çıktığını gözlemliyoruz. Karbon maske, temel olarak cildi soyan bir uygulama. Cilt derinlemesine bir şekilde temizlenerek ciltte çok daha parlak bir görüntün meydana gelir. Bu ve bunun gibi nedenlerden ötürü özellikle son dönemlerde, çok daha genç bir cilt yapısına ulaşmak isteyenler tarafından uygulamanın tercih sebebi olduğunu söyleyebilirim. Biz de merkezimizde yenilikçi teknikler üzerinden uygulamayı gerçekleştiriyoruz.