Zeynep Sena Dünya Şampiyonası Yolcusu

TAKİP ET

Samsunspor Kulübü, milli boksörü Zeynep Sena Comart, Karadağ'ın Dudva şahrinde düzenlenecek olan Gençler Dünya Boks Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecek.

60 KİLODA RİNGE ÇIKACAK

Bünyesinde Boks branşında birçok başarılı sporcuyu barındıran Samsunspor Kulübü, boksörü Zeynep Sena Comart, Dünya Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek. Samsunspor Kulübü antrenörü Nihat Bilir, yaptığı açıklamada, 60  kiloda ringe çıkacak olan Zeynep Sena Comart'ın ülkemize ve ilimize büyük bir gurur yaşatacağına inandığını söyledi. 

DESTEĞE TEŞEKKÜR

Milli sporcunun çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürdüğüne dikkat çeken Bilir, "13-20 Mart tarihleri arasında Karadağ'ın Budva şehrinde düzenlenecek olan Gençler Dünya Boks Şampiyonasında mücadele edecek olan sporcumuzdan madalya bekliyoruz. Desteklerinden dolayı kulüp Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Boks Şube sorumlusu yönetim kurulu üyesi Murat Alanyurt'a teşekkür ediyorum" dedi.   Zekai ANIL

Türkiye Boks Federasyonu Kamp Eğitim Merkezinde, kampta bulunan milli sporcu, çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.