Zeynep Sena'nın Hedefi Altın Madalya

TAKİP ET

Karadağ'ın Budva kentinde devam eden Gençler Dünya Boks Şampiyonasında mücadele eden Samsunspor Kulübü, sporcusu Zeynep Sena Comart, yarın Rus sporcu Anastasia Klimova ile yarı final maçına çıkacak. 

YENERSE FİNALE ÇIKACAK

Gençler Dünya Boks Şampiyonasında mücadele eden Samsunspor Kulübü sporcusu Zeynep Sena Comart, yarın yarı final maçında Rus rakibi Anastasia Klimova ile Ringe çıkacak. Şampiyonada en iyi performansını ortaya koyan Zeynep Sena Comart, yenmesi halinde 19 Mart tarihinde final maçına çıkacak. Samsunspor Kulübü Boks Antrenörü Nihat Bilir, hedeflerinin şampiyonada altın madalya olduğunu söyledi.

FİNAL MAÇI 19 MART'TA

Zeynep Sena Comart'ın yarın final için ringe çıkacağını dile getiren Samsunspor Kulübü Boks Antrenörü Nihat Bilir, "Samsunspor Kulübü sporcumuz Zeynep Sena Comart, yarın Rus rakibi ile finale çıkmak için ringe çıkacak. Samsunspor Kulübümüzün Boks branşında ilk dünya madalyasını kazanmıştır. Bu vesile ile Başkanımız Yüksel Yıldırım, yönetim kurulu üyesi Murat Alanyurt ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci'ye teşekkür ediyoruz" diye konuştu.