ZİÇEV'Lİ çocuklar tiyatro ile coştu

TAKİP ET

ZİÇEV Samsun Şubesi'nde eğitim ve rehabilitasyon süreci devam eden çocuklar, Lovelet Outlet AVM'nin organize ettiği tiyatro oyununda neşeli anlar yaşadı. Etkinliğe, Sembol Börek sponsor oldu.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı(ZİÇEV) Samsun Şubesi bünyesinde rehabilitasyon eğitimi gören çocuklar, Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi’nin organize ettiği tiyatro oyununda unutulmaz dakikalar yaşadı. 

Hacivat ve Karagöz oyunu, çocuklara renkli anlar yaşatırken, etkinliğe Samsun’un önde gelen lezzet markası Sembol Börek sponsor oldu. 


 
'100 ÇOCUĞUMUZA EĞİTİM VERİYORUZ'

ZİÇEV Samsun Şube Başkanı Mediha Özçamlıbel, "Şubemizde yaklaşık olarak 100 zihinsel engelli çocuğumuza eğitim ve rehabilitasyon hizmeti veriyoruz. Ara tatil döneminde, çocukların tiyatroya ilgi duymalarını sağlamak ve onların motive olmaları amacıyla etkinlik düzenlendi. Çocuklarımız bu vesileyle hem eğlendiler, hem de eğitici mesajlar aldılar. Onlar için de bir değişiklik oldu "dedi. Başkan Özçamlıbel, etkinliğe ev sahipliği yapan Lovelet Outlet AVM yönetimine ve sponsorluk desteği sunan Sembol Börek firmasına teşekkür etti.

TİYATRO FESTİVALİ 

Tiyatrosu Organizatörü Cumhur Kocaoğlu ise, "Lovelet Outlet AVM’nin de katkılarıyla, 7 gün süreyle 7’den 77’ye Tiyatro Festivali'ni ara tatil döneminde düzenlemek istedik. Çocuklarımızı, tiyatroyla buluşturmayı amaçladık "dedi. 

DESTEK MESAJI 

Etkinliğe sponsor olan Sembol Börek'in  Kurumsal İletişim Müdürü Fatih Selam, 'Sembol’le Güne Mutlu Başla' mottosuyla sürdürdükleri sosyal sorumluluk projelerine her geçen gün bir yenisi daha eklediklerini ifade etti. Selam Sembol Börek olarak zihinsel engelli çocukların her zaman yanlarında olduklarını da sözlerine ekledi.  Programın sonunda günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı. 

Feride SEZGİN