Zincirleme Trafik Kazasında 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı. İçmeler Mahallesi mevkisinde gerçekleşen kazada, iki otomobil ile bir hafif ticari araç çarpıştı.

Düzce-Gölyaka bağlantı yolunda yaşanan kaza sonrasında, olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza neticesinde, Zehranur Bülbül isimli bir kişi hayatını kaybederken, B.B, B.E. ve T.M.A. isimli üç kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Düzce'deki hastanelere sevk edilirken, hayatını kaybeden kişinin cenazesi ise incelemelerin ardından morga götürüldü.

Gölyaka Kaymakamı Ali Tuğrul Yıldız ve Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, kaza yerine gelerek olayla ilgili bilgi aldılar. Kazanın detayları hakkında soruşturma devam ederken, yetkililer olayın sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Düzce-Gölyaka Zincirleme Trafik Kazası 1 Kişi Öldü 3 Kişi Yaralandı olay yeri polis jandarma sağlık ekipleri Gölyaka Kaymakamı Ali Tuğrul Yıldız ve Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun kaza samsun haber asayiş gündem haber