Zirve ve doğa tutkunları NebiyanFest'te buluşuyor

TAKİP ET

Samsun 19 Mayıs Belediyesi tarafından "Festivalin Zirvesi" sloganıyla düzenlenen Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali, doğa tutkunlarını bir araya getiriyor. Renkli ve adrenalin dolu yarışmalara, etkileyici performanslara ev sahipliği yapan NebiyanFest, unutulmaz anılar biriktirmeye fırsat sunuyor.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde 3'ncü kez düzenlenen Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali, doğa tutkunlarını bir araya getiriyor. 19 Mayıs Belediyesi'nce hazırlanan NebiyanFest'te kamp kurulan çadır alanları adeta dolup taşıyor.

Her yaş grubundan insanları ağırlayan ve unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sunan NebiyanFest'te kurulan çadırlarda köy havası oluşurken, yeni arkadaşlık ve paylaşılan anıların başlangıcı oluyor.

NEBİYAN'IN EŞSİZ DOĞASI

Çadır alanı, karavan alanı, stant alanı ve yarışmalara katılımın ücretsiz olduğu NebiyanFest'te etkinlikler, renkli kostümler ve etkileyici performanslar Nebiyan'ın eşsiz doğasında gerçekleşiyor. Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali, doğanın güzelliklerini keşfetmek, spor yapmak, müziğin tadını çıkarmak ve yeni insanlarla tanışmak isteyen herkes için mükemmel bir fırsat sunuyor.

YARIŞMALAR NEFES KESİYOR

Geleneksel Türk Okçuluğu yarışları, at gösterileri, zipline gibi etkinlikler ziyaretçilere keyifli anlar yaşatıyor. Tahta Araba Yarışması'nın (Tahtarally) yapıldığı NebiyanFest'te Foto Maraton, Dağ Bisikleti, Off-Road, MotoCross, Bilek Güreşi ve Oryantiring yarışmaları ile bölge halkının yoğun talep gösterdiği Nebiyan Buzağı Güzellik Yarışması ve Nebiyan Fasulyesi Tat Yemek Yarışması yapılıyor.

Ayrıca festival alanında kurulan açık hava sineması doğanın içinde keyifli film deneyimi sunuyor. NebiyanFest'in finalinde ise ünlü sanatçılar, doğa tutkunlarına unutulmaz gece yaşatıyor. Festivalde gençliğin enerjisini unutulmaz bir deneyim sunaken, aynı zamanda yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller veriliyor.

NEBİYANFEST MARKALAŞTI

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti'den 4'ncü dönem tekrar aday gösterilen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, "Festivalin renkli sahneleri ve eğlenceli aktiviteleri bir araya getiriyor ve dostlukları pekiştiriyor. Bu heyecan verici etkinliklerle dolu festival, doğa ve gençlik sevgisini kutlamak için kusursuz bir platform sunuyor. Gelecek yıllarda daha da büyümesi ve gelişmesini hedeflediğimiz festivale, her yaş grubundan insanın katılması unutulmaz anlar yaşatıyor" dedi.

NebiyanFest'te 1224 rakımlı Nebiyan Dağı'nın tanıtımını da yaptıklarını dile getiren Osman Topaloğlu, "Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali artık markalaşmış bir festival haline geldi" sözlerini kaydetti.

festival samsun haber 19 mayıs nebiyan fest doğa spor kültür gençlik festivali