Zorlu Eğitim Kurumları Gücüne Güç Katıyor

TAKİP ET

15 yıldır Samsun'da eğitim ve öğretim alanında fark yaratan Zorlu Eğitim Kurumları'nın 'Eğitimde Güçlü Birliktelik' sloganıyla düzenlediği eğitim iş birliği tanıtım toplantısı, Zorlu Okulları Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Çağdaş ve özgün eğitim modeliyle Samsun’un sayılı özel eğitim kurumlarından Zorlu Eğitim Kurumları, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Kıbrıs İlim Üniversitesi’nin akademik desteğiyle, Bil Okulları Genel Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiği eğitim işbirliği programı kapsamında tanıtım toplantısı düzenledi.

İlkokul Eğitim Koordinatörü Emine Börühan

Programa Bil Okulları Yönetim Kurulu yetkililerinden Bil Eğitim Kurumları Genel Müdürü Elif Pehlevan, İlkokul Eğitim Koordinatörü Emine Börühan, Ortaokul ve Lise Eğitim Koordinatörü Erkan Özkan ve Kurumsal Pazarlama ve Bil Kurs Koordinatörü Sinan Kaya ve Zorlu Okullarında eğitim gören anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerin velileri davetli olarak katıldı. 

Lise Eğitim Koordinatörü Erkan Özkan

YENİ EĞİTİM MODELİ 

İnteraktif bir ortamda gerçekleşen toplantıda velilere, inovasyon eğitim modeli çerçevesinde yenilikçi ve yaratıcı öğrenim metodunun öne çıkaran eğitim çalışmalarıyla ve yeni eğitim modelinin sağlayacağı avantajlarla ilgili slayt eşliğinde bilgi verildi. 

Samsun Zorlu Bil Koleji kurucusu Ergin Zorlu

EĞİTİMDE ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ 

Program öncesinde Bil Okulları Yönetim Kurulu temsilcileriyle lansman toplantısında bir araya gelen Samsun Zorlu Bil Koleji kurucusu Ergin Zorlu, açıklamalarda bulundu. Zorlu, " Zorlu Eğitim Kurumları olarak, 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren Bil Genel Müdürlüğüyle ve İstanbul Aydın Üniversitesi ile eğitimde büyük bir iş birliği yapılmıştır. Yapılan bu eğitim iş birliğinde, dünya vatandaşları yetiştirerek ulusal ve uluslararası düzeyde yürüttüğü nitelikli çalışmalarla birçok ödüle lâyık görülen İstanbul Aydın Üniversitesi ve Kıbrıs İlim Üniversitesi'nin akademik desteğini de arkamıza almış bulunmaktayız.

Kurumsal Pazarlama ve Bil Kurs Koordinatörü Sinan Kaya

Eğitim teknolojilerinin gelişmesi ve iletişim alanında önemli ilerlemeler kaydedilmesiyle birlikte bilgiye ulaşmak kolaylaşsa da, doğru ve nitelikli bilgiye ulaşmak eskisinden daha zor hale geldi. Bilgiyi derleyen, bir nevi bilgi küratörlüğü yapabilen kurumların ön plana çıktığı günümüzde, önemli olan bilgiye ulaşmak değil, nitelikli bir şekilde bilgiyi sindirebilmektir. Öğrencilerimizin gelişim çağında zihinlerini ve kişiliklerini geliştiren okullarımız, birer eğitim kalesidir, birer zihin fabrikasıdır” dedi.

ZİHİN VE FABRİKA BİRLEŞİRSE ORTAYA İNOVASYON ÇIKAR

Okulu bir eğitim kalesi ve zihin fabrikasına benzeten ve bu iki kelimenin birleşiminin inovasyon kavramını çağrıştırdığını ifade eden Zorlu, dünya inovasyon mottosuna dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti:“ Eğitim, ülkemizin ve dünyanın en önemli meselelerinin başında geliyor. Eğitim ciddi bir iştir ve biz de işimizi ciddiye alıyoruz. Okul kavramıyla inovasyon kavramını bir araya getirmeyi başaran Bil Koleji ile birlikte uzun bir maratona çıktık. Yolumuz uzun. Yorulmadan, hızımızı kesmeden beraber yol alacağız. Geleceğimizin teminatları kıymetli öğrencilerimizi geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlamak için Bil Eğitim Kurumları ile güç birliği yapmaya karar verdik” dedi.

Bil Okulları Genel Müdürü Elif Pehlevan

PEHLEVAN: SAMSUN'A HAYIRLI OLSUN 

Eğitim iş birliği toplantısının oldukça verimli geçtiği ifade eden Bil Okulları Genel Müdürü Elif Pehlevan da yaptığı değerlendirmelerde şunları kaydetti; “İstanbul Aydın Üniversitesi ve Kıbrıs İlim Üniversitesi’nin desteğiyle biz Samsun Zorlu Bil Koleji olarak öğrencilerimize eğitim içerikleri desteği, program desteği ve vizyon projeleri desteğiyle ulusal ve uluslararası çapta öğrencilerimizi dünyaya hazırlamak istiyoruz. Biz Dünya İnovasyon Okuluyuz. Bu misyonla Türkiye’ye henüz gelmemiş ya da dünya eğitim sistemlerinde de uygulanmayan projeleri ortak akılla hayata geçirip okullarımızdaki akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda öğrencilerimizin en nitelikli hizmeti almasını ve katıldıkları yarışmalarda da birincilik hedefliyoruz. Zaten biz 'Bil’de başarı bir kültürdür' mottosuyla bakıyoruz. İnsanlara hedef sunulmazsa boşa zahmet çekeceklerini düşünüyoruz. Bunun için LGS YKS gibi önemli sınavlarda okullarımıza her zaman hedefler veriyoruz. Bu hedefler doğrultusunda da istediğimiz sonuçlara ulaşıyoruz. Samsun Zorlu Bil Koleji olarak, Zorlu Okulları Müdürü Ergin Hocamızla beraber bir güç birliği yapıyoruz. Üniversitelerimizin gücü ve uluslararası çapta yapılan yarışmalarda hem mentörlük, hem önderlik hem de yol arkadaşlığı yaparak Samsun Zorlu Okulları’nı zirveye taşımayı hedefliyoruz. Dünya İnovasyon Okulu olarak hibrit eğitim modelini sürdürüyoruz.Bu metotla velilerimize zaman ve mekandan bağımsız bir eğitim hizmeti sunuyoruz. Samsun Zorlu Bil Kolejimizden eğitim alan öğrencilerimiz de bu platforma entegre olarak canlı derslerimizle, dijital platformlarımızla, İngilizce eğitim içeriklerimizle kısacası sunduğumuz tüm eğitim hizmetlerinden yararlanabilecekler. Biz de bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Samsun şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun diyoruz”dedi.

Programın sonunda, toplantıya katılan velilerin, yeni eğitim modeliyle ilgili sorularına yanıt verildi. Program, Bil Okulları Yönetim Kurulu temsilcileriyle Zorlu Okulları eğitimcilerinin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi. 

 Zorlu Eğitim Kurumları’nın 'Eğitimde Güçlü Birliktelik' sloganıyla düzenlediği eğitim iş birliği tanıtım toplantısı, Zorlu Okulları Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. 


İnteraktif bir ortamda gerçekleşen toplantıda velilere, inovasyon eğitim modeli çerçevesinde yenilikçi ve yaratıcı öğrenim metodunun öne çıkaran eğitim çalışmalarıyla ve yeni eğitim modelinin sağlayacağı avantajlarla ilgili slayt eşliğinde bilgi verildi. 


Haber: Feride SEZGİN