ZORLU KBBL'ye Hazırlanıyor

TAKİP ET

Samsun'da Kadın Basketboluna yeni bir heyecan katan ve yeni sezonda Kadın Basketbol Bölgesel Lig'inde mücadele edecek olan Zorlu Okulları Basketbol takımı sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Kadın Basketbol Bölgesel Lig'de yeni sezon öncesi Genel Menajer Cantuğ Keskindemir, A Takımı Baş Antrenörü Hasan Yaşar, Yardımcı Antrenör Mert Gökhan Koç ve Kasım
Furkan Ocak ile anlaşma yapan Zorlu Okulları, eğitimin yanı sıra sportif başarılarda da isminden fazla söz ettirmeye devam ediyor. Zorlu Eğitim KurumlarıYönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, eğitim ve öğretim çalışmalarının yanında sanat ve spora da değer veren bir kurum olduklarını ifade ederek yeni sezon hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

TECRÜBELİ TEKNİK EKİP

U16 ve U18 Kategorilerinde 2021-2022 sezonunda önemli başarılara imza attıklarını dile getiren Başkan Zorlu, "Henüz yolun daha başında iken U16 ve U18 kategorilerinde mücadele eden sporcularımızla birlikte ilimiz adına başarılı sonuçlar aldık. Sonrasında ise profesyonel ligde de olmamız gerektiğini düşünerek, teknik ekibimizi güçlendirdik. İşinde profesyonel Cantuğ Keskindemir, Hasan Yaşar, Mert Gökhan Koç ve Kasım Furkan Ocak gibi yetenekli hocalarımızı bünyemize kattık. Sporcularımız arasında kuracağımız takımla yeni sezonda Kadın Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele etmek için kolları sıvadık" dedi. 

 Zekai Anıl