ZORLU KOLEJİ Mersin'e Hazır

TAKİP ET

Spor faaliyetlerinin start alması ile birlikte Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde de play-off heyecanı start alıyor. Temsilcimiz Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, bugün play-off ilk maçında evinde Mersin Üniversitesi Spor Kulübü ile karşılaşacak.

DEPREMLERİ CANLI YAŞADILAR

Kahramanmaraş merkezli depremde grup maçları için Diyarbakır'da bulunan ve her iki depremi canlı olarak yaşayarak, canlarını kıl payı kurtaran Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, KBBL play-off yolunda ilk maçına çıkıyor. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00'de başlayacak. Kulüp Başkanı Ergin Zorlu, zorlu play-off maratonundan alınlarının akı ile çıkmak istediklerini söyledi.


TARAFTARA ÇAĞRI

Zorlu maç öncesinde Kırmızı-Beyazlı taraftarlara çağrı yapan Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, "KBBL'de play-off heyecanı başlıyor. İlk maçımızı evimizde Mersin Üniversitesi ile oynayacağız. Sporcularımız bir yandan deprem felaketinin psikolojisini üzerinden atmaya çalışırken, diğer yandan da play-off'lara hazırlandı. Tüm taraftarlarımızı zorlu maç için sporcularımıza destek vermeye davet ediyorum" dedi.  

Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu

Zekai ANIL