Zorlu'nun Kızları Galibiyet İstiyor 

TAKİP ET

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) E Grubu'nda mücadele eden Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, ikinci hafta maçında Mardin Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü konuk edecek. Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanacak olan maç saat 15.00'da başlayacak. 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
KBBL'de sezona Mersin Üniversitesi yenilgisi ile başlayan Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, ligin ikinci haftasında Mardin Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü konuk edecek. Kadın Basketbolunda tek temsilcimiz olan Zorlu Koleji hazırlıklarını Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Kırmızı-Beyazlı ekipte tek düşünce galibiyet.. 

YOL UZUN VE MEŞAKKATLİ 
Sezona Mersin Üniversitesi mağlubiyeti ile başladıklarını dile getiren Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, "Çıktığımız bu meşakkatli yolda sezona kötü bir başlangıç yaptık. Lig'in 2. haftasında yarın Mardin temsilcisi ile karşılaşacağız. Tüm Samsunlu basketbol severleri bu maçta bizleri desteklemeye davet ediyorum. Taraftarlarımızın desteği ile zor maçı kolaya çevirip evimizde galip gelmek istiyoruz” diye konuştu.  

Ergin Zorlu  

 

 Zekai ANIL