Zorlu'nun Kızları Sıkı Çalışıyor 

TAKİP ET

TBF Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) E Grubu'nda mücadele eden Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Van Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
KBBL'de geride kalan iki haftada bir galibiyet bir yenilgi alan Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, 3. hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Van Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sezona Mersin Üniversitesi yenilgisi ile başlayan ve ikinci maçta evinde Mardin Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü mağlup eden Zorlu Koleji’nin kızları 3. haftada ilk deplasmanına çıkacak. Hazırlıklarını Genel Menajer Cantuğ Keskindemir ve Başantrenör Hasan Yaşar, nezaretinde sürdüren Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, Van deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. 

İLK DEPLASMAN VAN
Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, sezonun ikinci haftasında galip geldiklerini ifade ederek, “Sezonun 2. haftasında evimizde Mardin temsilcisini yenerek galip gelmesini bildik. Öncelikle alınan galibiyetten dolayı teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum. Güzel performans sergileyerek galip gelmesini bildiler. Lig’de ilk deplasman maçımızı Pazar günü Van Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Hazırlıklarımız aralıksız sürüyor. Rakip karşısında iyi oyun sergileyerek bu maçı da kazanmak istiyoruz” dedi.      

Ergin Zorlu  

Zekai ANIL