ZORLU'nun Kızları Van'a Hazır

TAKİP ET

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi D Grubunda mücadele eden Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, play-off'lara kalmak adına Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonu'nda Van Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak. Zorlu mücadele saat 14.00'da başlayacak.

SAAT 14.00'DA BAŞLAYACAK
Kadın Basketbolunda ilimizin tek temsilcisi olan Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü, bugün play-off yolunda kritik bir mücaledeye çıkacak. Geçen hafta deplasmanda Mardin Gençlerbirliğini yenerek büyük bir avantaj yakalayan Kırmızı-Beyazlı ekip Van Büyükşehir Belediye maçından da galibiyetle ayrılarak play-off'lara kalmak istiyor. Karşılaşma saat 14.00'da başlayacak. 

MARDİN'DE MORAL BULDULAR
Play-off'lara yükselme adına büyük önem taşıyan karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Zorlu Koleji Spor Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, "Bugün play-off'lara yükselme adına Van Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacağız. Geçen hafta Mardin deplasmanından farklı bir galibiyet alarak Samsun'a döndük. Şimdi ise Van Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacağız" dedi.

TARAFTARLARA ÇAĞRI
Kritik maç öncesinde taraftarlar ve spor severlere seslenen Başkan Zorlu, "Van Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağımız zorlu karşılaşmada taraftarlarımızın desteğine bu çok daha fazla ihtiyacımız olacak. Bizler biliyoruz ki taraftarlarımız bu zorlu mücadelede bizleri yalnız bırakmayacak. Tüm taraftarlarımızı Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonu'nda tek ses olmaya davet ediyorum" dedi.  

Zekai ANIL

Ergin Zorlu