Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan yürek burkan bir olayda, bir kedi yarı açık pencerede mahsur kalarak ölümle burun buruna geldi. Cumhuriyet Meydanı Uncular Geçidi Sokak'ta bulunan iki katlı bir binanın ikinci katında sıkışan kediyi gören duyarlı vatandaşlar, hemen itfaiyeye haber verdi.
İtfaiye Ekipleri Hızlı Müdahale Etti
Olay yerine kısa sürede ulaşan Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kediyi kurtarmak için harekete geçti. İtfaiye erleri, merdiven yardımıyla kedinin bulunduğu noktaya ulaştı ve dikkatli bir şekilde kurtarma operasyonunu gerçekleştirdi. Ayağı sıkışan kedi, itfaiye erinin yardımıyla güvenli bir şekilde yere indirildi.
Küçük Dostumuz Yeni Bir Hayata Başlıyor
Kurtarılan kedi, bir kutuya yerleştirilerek veteriner hekimine götürüldü. Veteriner hekimler, kedinin ayağındaki yarayı tedavi ederek hayata tutunmasına yardımcı olacaklar.
Hayvan Dostlarımızın Yanında Olalım
Bu olay, bir kez daha hayvanların da yaşama hakkı olduğunu ve onların korunması gerektiğini gösterdi. Hayvanseverlerin duyarlılığı sayesinde birçok canlının hayatı kurtarılabiliyor. Hayvanların yaşam alanlarına saygı göstererek ve onlara yardım ederek daha güzel bir dünya yaratabiliriz.