Anasayfa
  • SAMSUN HABER
  • SAMSUNSPOR
  • ASAYİŞ
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • SPOR
  • GÜNDEM
  • EĞİTİM MAGAZİN ÇEVRE - ENERJİ İNSAN DÜNYA TEKNOLOJİ KÜLTÜR SANAT YAŞAM TÜRKİYE GÜNDEMİ SAĞLIK
  • Ara
SON DAKİKA:
09:00
Süleyman Soylu Samsun'u istemedi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SAMSUN HABER
  3. Dayanışma Kermesi'nin Geliri Depremzede Çocuklara
SAMSUN HABER
23 Şubat 2023 - 17:31
Güncelleme: 23 Şubat 2023 - 22:18

Dayanışma Kermesi'nin Geliri Depremzede Çocuklara

Karadeniz Bölgesi Rusça Konuşanlar Eğitim Kültür ve Dostluk Derneği (KATRUS), Büyük Anadolu Hastaneleri desteği ve işbirliği ile 'Dayanışma Kermesi' düzenlendi. Kermesten elde edilen gelir depremzede çocuklara bağışlandı.

SAMSUN HABER
23 Şubat 2023 - 17:31
Güncelleme: 23 Şubat 2023 - 22:18
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Dayanışma Kermesi'nin Geliri Depremzede Çocuklara
Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin oluşturduğu hasarın yaralarını sarmak için vatandaşlar, kurumlar ve sivil toplum kuruluşları gayretli çalışmalarını sürdürüyor.

Büyük Anadolu Hastaneleri, depremin ilk anından itibaren bölgeye her türlü yardım ve desteği sağlamak adına tüm imkanlarını seferber ederek yetkililerle gerekli koordinasyonu sağladı.


KERMESE YOĞUN İLGİ 

Depremin en çok etkilediği çocuklara destek olmak için Karadeniz Bölgesi Rusça Konuşanlar Eğitim Kültür ve Dostluk Derneği (KATRUS) tarafından Büyük Anadolu Hastaneleri lobisinde Dayanışma Kermesi düzenlendi. Birbirinden farklı el işleri, sanat eserleri ve unlu mamüllerin olduğu kermese ilgi yoğun oldu.


'DESTEĞİMİZ SÜRECEK'

Kermesin açılışında konuşan Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alparslan Tuhta, "6 Şubat 2023 tarihinde 9 saat ara ile meydana gelen deprem felaketinde 11 şehrimiz etkilenmiş, 13.5 milyon vatandaşımız doğrudan ve dolaylı olarak zarar görmüş, şuana kadar onbinlerce vatandaşımız kaybedilmiş ve yine 200 bine yakın vatandaşımız da yaralanmıştır.

Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.
Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak kendi imkanlarımız dahilinde bölgeye yardımlarımız ulaştırılmak ile birlikte, yine yardım çalışmalarımızın bir devamı olarak Karadeniz Bölgesi Rusça Konuşanlar Eğitim, Kültür ve Dostluk Derneği ile ortak işbirliği içinde Hastanemiz bünyesinde kermes düzenlenmiştir. 

23 ve 24 Şubat tarihlerinde bu kermesimizde dernek üyesi arkadaşlarımızın kendilerinin yaptığı el işleri (dikiş,örgü), sanat(resim,hediyelik eşyalar, el sanatları) ve gastronomi (unlu mamüller) gelirleri deprem bölgesine gönderilmek üzere satışa sunulmuştur.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak deprem yaralarımızı sarmak için yardım etkinlikleri düzenleme ve etkinliklerde yer almaya bundan sonra da devam edeceğiz." dedi.


YOĞUN İLGİ GÖRDÜ 

Yoğun ilgi gören etkinliğe, Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi, KATRUS Başkanı Pelvin Gündüz, Meydan Hastanesi Şubesi Başhekimi Dr. Ahmet Mulis Korur, doktorlar, idari personel, sağlık çalışanları, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Feride SEZGİN 

Depremin en çok etkilediği çocuklara destek olmak için Karadeniz Bölgesi Rusça Konuşanlar Eğitim Kültür ve Dostluk Derneği (KATRUS) tarafından Büyük Anadolu Hastaneleri lobisinde Dayanışma Kermesi düzenlendi. 

Birbirinden farklı el işleri, sanat eserleri ve unlu mamüllerin olduğu kermese ilgi yoğun oldu.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Çarşamba  Yerel Ürünlerine  Sahip Çıkıyor 
Çarşamba  Yerel Ürünlerine  Sahip Çıkıyor 
Samsun'da AK Parti Milletvekili aday adayı Osman Yılmaz: KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI OLACAK
Samsun'da AK Parti Milletvekili aday adayı Osman Yılmaz: KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI OLACAK
Başkan Özdemir'den İş Birliği Ziyareti 
Başkan Özdemir'den İş Birliği Ziyareti 
‘Yaraları El Ele  Saracağız’
‘Yaraları El Ele  Saracağız’
Son Haberler
Süleyman Soylu Samsun'u istemedi
Süleyman Soylu Samsun'u istemedi
Samsunspor - Altınordu maçından geriye kalanlar
Samsunspor - Altınordu maçından geriye kalanlar
Başkan Togar Samsunspor taraftarına iftar verdi
Başkan Togar Samsunspor taraftarına iftar verdi
Hüseyin Eroğlu: 'Önemli bir seri yakaladık'
Hüseyin Eroğlu: 'Önemli bir seri yakaladık'
Son Dakika... Samsunspor: 2 - Altınordu: 0
Son Dakika... Samsunspor: 2 - Altınordu: 0
En Büyük Mutluluklar İçin Kişiye Özel Hediye Önerileri
En Büyük Mutluluklar İçin Kişiye Özel Hediye Önerileri

Ana Sayfa
SAMSUN HABER
SAMSUNSPOR
ASAYİŞ
EKONOMİ
SİYASET
SPOR
GÜNDEM
EĞİTİM
MAGAZİN
ÇEVRE - ENERJİ
İNSAN
DÜNYA
TEKNOLOJİ
KÜLTÜR SANAT
YAŞAM
TÜRKİYE GÜNDEMİ
SAĞLIK
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • SAMSUN HABER
  • SAMSUNSPOR
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim