Bahçeşehir Koleji Sunay Akın'ı ağırladı

TAKİP ET

Ünlü şair, yazar ve bugünün meddahı Sunay Akın, 'Yüz Yüze' adlı gösterisiyle Bahçeşehir Koleji öğretmen, öğrenci ve velileri ile biraraya geldi.

Akşam saatlerinde Bahçeşehir Koleji Atakum Kampüsü sahnesinde 'Yüz Yüze' adlı tek kişilik gösterisini sergileyen Sunay Akın, izleyiciden büyük ilgi gördü. 

GÜLDÜRDÜ HEM DE DUYGULANDIRDI  

Anlattığı insan öyküleriyle izleyenleri tarihin derinliklerine götüren Akın, yaklaşık 2,5 saat sahnede kaldı. Öykülerini anlatırken canlandırdığı karakterlerle seyircileri kahkahaya boğan Akın, zaman zaman dramatik unsurları ön plana çıkararak izleyicilere duygusal anlar da yaşattı.

DAKİKALARCA ALKIŞLANDI 

Türkiye'nin sahip olduğu kültürel ve tarihi zenginliklere sık sık vurgu yapan Sunay Akın, tarih ve edebiyat konusunda geçmiş ve gelecek köprüsünü kendine has üslubuyla insanların hemen hemen her gün karşılaştığı, ancak gözden kaçırdığı ayrıntılara değindi.
Bilginin en büyük güç olduğunu sık sık vurgulayan Akın, müzelerin ise bir toplumun hafızası olduğunu ifade etti. Gecenin sonunda Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar ve Okul Müdürü Ünal Durmuş tarafından kendisine çiçek ve plaket takdim edilen Sunay Akın, dakikalarca ayakta alkışlandı.

BOYAR TEŞEKKÜR ETTİ 

Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, “Bu akşam burada Türk edebiyatının önemli bir şairi ve yazarı olan Sunay Akın’ı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gösteriyi izlerken adeta tarihe bir yolculuk yaptık ve bu toprakların ne kadar asil topraklar olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Değerli sanatçımız Sunay Akın’a bu unutulmaz anlar için, siz değerli izleyicilerimize ise bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi. 

OYUNCAK MÜZESİ'NİN  AÇILIŞINI YAPTI 

Atakum Kampüsü Anaokulunu da ziyaret eden Sunay Akın, burada İklim Değişikliği programı kapsamında anaokulu öğrencilerinin velileriyle birlikte atık malzemelerden yaptığı oyuncaklardan oluşturulan BK Atakum Oyuncak Müzesinin açılışını gerçekleştirdi. Konuyla ilgili bilgi alan Akın, projeyle ilgili memnuniyetini dile getirirken bol bol fotoğraf çekti. Feride SEZGİN 

Bahçeşehir Koleji Atakum Kampüsü sahnesinde 'Yüz Yüze' adlı tek kişilik gösterisini sergileyen Sunay Akın, izleyiciden büyük ilgi gördü. 

Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, Sunay Akın'a çiçek takdim etti.