Bünyamin Kamçi: Eğitimde 'Sil Baştan' Yapılmalı 

TAKİP ET

Türk Eğitim Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Bünyamin Kamçi, "Türk eğitim sisteminin sil baştan değişime ihtiyacı var "dedi. 

Türk Eğitim Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Bünyamin Kamçi, eğitim sisteminin değişime ihtiyacı olduğunu belirterek, 'sil baştan değişim' çağrısı yaptı. 

Türk Eğitim Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Bünyamin Kamçi, "2018 yılına göre göreve gelen 7 Milli Eğitim Bakanı sürekli olarak 'Sistem değişmelidir.' açıklaması ile işe koyuldular. Fakat değişen ve gelişen bir şey olmadığı gibi sistem içinden çıkılamaz bir hâle geldi "dedi. 

'ADALETLİ OLUNMALI'

Sorunların içinden çıkılmaz bir hal aldığını belirten Kamçi, "Hem bakan hem de gören birisi olmalı. Adalet ile hükmedecek, eğitim çalışanının emeğinin karşılığını görecek bir bakan arzumuzdur. Hak edenin hak ettiğini alacağı bir anlayış ile gelmelidir. 'Sistem değişmeli' cümlelerinden artık eğitim çalışanları olarak çok sıkıldık. Değişecek olan sistem bakanın kendini ispat iradesine göre değil ülkenin geleceğine göre değişmeli ve gelişmelidir. Aksi takdirde yine boşa kürek çekeriz, ülkemize ve çocuklarımıza yazık olur "ifadelerini kullandı.