Fatih Arslan Kimdir, Kaç Yaşındadır? Ne İş Yapar? Instagram Hesabı Nedir?

TAKİP ET

Sanat camiasındakibirçok ünlü kişilerin ayna tasarımı için kapılarını açtığı Girişimci FatihArslankimdir? Nerelidir? Ne iş yapar?Sosyal medya hesaplarını nedir? Instagram hesabı var mı? Tüm merak edilenleri sizlere aktarmaya çalıştık.

FATİH ARSLAN KİMDİR?

Uluslararası pazarda ülkemizi kaliteli işçilikleriyle temsil eden Ayna Merkezi’nin genç CEO’su Fatih Arslan, aslen Gümüşhaneli olup, 2 Ekim 1992 İstanbul doğumludur. Grafik Tasarım Bölümü mezunu olan Genç Girişimci Fatih Arslan, aile şirketi olan "Ayna Merkezi" yöneticisidir ve aynı zamanda şirketin tasarım işlerini yapmaktadır.

GENÇ CEO FATİH ARSLAN, AYNA SEKTÖRÜNE DAMGA VURDU!

Aynaların kullanımı, kullanım yerleri geçmişten günümüze ciddi anlamda artış göstermeye devam ediyor. İnsanlar daha önceki dönemlerde aynaları yalnızca tek bir amaç için kullanıyorlardı. Bundan dolayı da dekoratif ayna imalatı ile alakalı çok fazla araştırma yapılmıyordu. Çünkü insanlar herhangi bir inceleme yapmadan karşılarına çıkan ilk birkaç modelden birini satın alarak kullanıyorlardı. Ancak son günlerde gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında dekoratif ayna konusunda öne çıkan bir firma var ki, akıllara durgunluk veren tasarımlara imza atıyor.

Ünlü kişilere yaptığı birbirinde şık ve güzel aynalar tasarlayan Fatih Arslan yaptığı işler ile ayna tasarımın bir numaralı ismi haline geldi.@byfatiharslan kullanıcı adıyla sosyal medya takipçilerine bu tür videolarpaylaşan Arslan, çektiği videolarla fenomen haline geldi ve sosyal medya hesaplarında günden güne takipçileriyle yükselişe geçti.

Fatih Arslan’ın Web Sitesi: https://byfatiharslan.com/