Önce Geleceğin Sigorta Samsun'da

TAKİP ET

'Önce Geleceğin Sigorta', 2021 yılında çıktığı sektörde hedeflerini büyüterek Samsun'a Karadeniz Bölge Müdürlüğü açıyor. Şirket açıklamasında, 'Sigortacılıkta kaliteli ekibimizle geleceğinizin güvencesini temin ediyoruz' dedi.

Önce Geleceğin Sigorta şirketi tarafından yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: Yıllardır sigortacılık hizmeti vermekte olan ekibimizle yılların  'Önce Geleceğin Sigorta' Hizmetleri ile birleştirdik. Anadolu Hayat Emeklilik ve Anadolu Sigorta’nın sektördeki en büyük, en güçlü iş ortağı olmakla birlikte 30 adet sigorta şirketiyle de faaliyetimize devam ediyoruz."

Samsun’a Karadeniz Bölge Müdürlüğü kurulmasının önemli hedeflerinden olduğunu belirten Önce Geleceğin Sigorta, “Tüm bu hizmetlerimiz ile birlikte artık Karadeniz’imizin başkenti Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş harekatımızı başlattığı anlamlı şehrimiz Samsun’da Karadeniz Bölge Müdürlüğümüzü açmaya ve siz değerli vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlıyoruz. GELECEĞİNİZ İÇİN BİZ VARIZ! “ açıklamasında bulundu.

İşte Sigortacılık kapsamımızda bulunan hizmetlerimiz:

-BİREYSEL EMEKLİLİK VE HAYAT SİGORTALARI

-TAMAMLAYICI SAĞLIK -SİGORTALARI

-TRAFİK VE KASKO SİGORTALARI

-KONUT SİGORTALARI
ÖZEL SAĞLIK SİGORTLARI

-SEYAHAT SAĞLIK VE FERDİ KAZA SİGORTALARI

-İŞ YERİ SİGORTALARI
TEKNE, GEMİ, YAT SİGORTALARI

-NAKLİYAT SİGORTALARI
MÜHENDİSLİK SİGORTALARI

-ÖZEL VE FİNANSAL RİSKLER SİGORTALARI

-MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTALARI

-HAVACILIK SİGORTALARI
TARSİM SİGORTALARI

Haber: Nazım Akpınar