Uğur Okulları 'Gençlik Yürüyüşü' coşkuyla gerçekleşti

TAKİP ET

Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Uğur Okulları'nın düzenlediği 'Gençlik Yürüyüşü' coşkuyla gerçekleştirildi.

Uğur Okulları, Uğur Kurs ve Büyük Anadolu Hastaneleri'nin birlikte düzenlediği Gençlik Yürüyüşü etkinliğine Uğur öğrencileri, öğretmen ve velilerinin yanı sıra Büyük Anadolu Hastaneleri yönetimi tam kadro olarak katıldı.

Yürüyüş, Atakum ilçesi Türk-İş kavşağı sahilinde başladı. Okulun bando takımının eşliğinde ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe geçen öğrenci, öğretmen ve velileri, Çobanlı İskelesi'ne kadar yürüdü.

Çobanlı İskelesi önünde toplanan grup burada Uğur Okulları çocuk korosunun seslendirdiği sevilen marşları birlikte dinledi. Programın ardından okul öğrencileri ve öğretmenleri, Büyük Anadolu Hastaneleri yönetimiyle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

SAHİLDE GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili konuşan Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüs Müdürü Seher Kulein şunları söyledi: "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında ortaokul ve lise okul öğrencilerimizle birlikte Gençlik Yürüyüşü düzenlemek istedik. İlkadım ve Canik Kampüslerimiz ve Uğur Kurs şubelerimizin katılımlarıyla bu sene de bayrama yaraşır coşkulu bir yürüyüş etkinliği gerçekleştirdik. Programımıza Büyük Anadolu Hastaneleri yönetimi de tam kadro olarak katılarak destek verdiler. Yürüyüşümüzü birlikte gerçekleştirdik. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz."

CUMHURİYETİMİZ GENÇLERİMİZE EMANET

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili de bir mesaj veren Seher Kulein şunları söyledi: "Gençlerimizin, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyetimizi koruyacaklarına ve sonuna kadar sahip çıkacaklarına gönülden inanıyoruz. Gençlerimizin bayramını en içten dileklerle kutluyorum" ifadelerini kullandı.