Tekkeköy ilçesinde meydana gelen olayda, ilçenin 23 Nisan Mahallesi'nde ikamet eden ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yaparken emekli olan 58 yaşındaki Kudsi Akıcı, 11 gün önce yürüyüşe çıktı ve kendisinden bir daha haber alınamadı.
ARAMA ÇALIŞMALARI
SONUÇSUZ KALMIŞTI
Ailesinin polise kayıp başvurusu üzerine Kudsi Akıcı'yı bulmak için son görüldüğü bölgede, helikopter, drone, AFAD, askeri personel ve iz köpekleri ile aramalar yapıldı. Günler süren aramalarda bir sonuca ulaşılamadı.
FINDIKÇILAR BULDU
Karaperçin Mahallesi'nde fındık toplayan vatandaşlar koku üzerine olayı polise haber verdiler. Kokunun geldiği bölgede polis ve jandarma tarafından yapılan aramada 3 çocuk babası Kudsi Akıcı'nın cesedi dere yatağındaki su içinde yüz üstü yatar halde bulundu. Kalp hastası olduğu öğrenilen Kudsi Akıcı'nın kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA