15 Temmuz Kaldığı Yerden
Paylaş

15 Temmuz Kaldığı Yerden

Ekleme: 25.11.2019 19:21 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü yeni sezona kaldığı yerden devam ediyor. 15 Temmuz Spor Kulübü önceki gün oynadığı maçta Atakum Atılım Spor Kulübü'nü küçük kadınlarda 3-1'lik skorla mağlup etti.

VOLEYBOLU KATKI SAĞLIYOR
Kurulduğu günden bu zamana kadar Samsun Voleyboluna önemli katkı sağlayan Samsun 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü, geçen hafta Atatürk Spor Salonunda küçük kadınlarda Anakent Spor Kulübü'nü 3-2, önceki gün ise Atakum Atılım Gençlik ve Spor Kulübü'nü 3-1'lik skorla mağlup etti. 15 Temmuz, genç kadınlarda ise salı günü Bafra Akademi Spor Kulübü'nü 3-1 yendi. Kulüp Başkanvekili Mustafa Aydın, 15 Temmuz Spor Kulübü olarak Samsun Voleyboluna katkı yapmaya devam edeceklerini söyledi. 

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇIYORUZ
Hedeflerinin Voleybol milli takımına sporcu yetiştirmek olduğunu dile getiren Aydın, “Farklı yaş guruplarında bünyemizde bulundurduğumuz yaklaşık 200 sporcu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aralarında gelişime açık, çok yetenekli oyuncular var. Çıktığımız müsabakalarda sporcularımıza önemli olmadığı gençlerimize ifade ederek, sporcularımızın önünü açarak topluma önemli bir birey kazandırmayı ve voleybol Milli takımımıza oyuncu kazandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.