15 Yıl Hapis Cezalı Firari Samsun'da Yakalandı
Paylaş

15 Yıl Hapis Cezalı Firari Samsun'da Yakalandı

Samsun'da jandarma ekipleri, uzun süredir aranan bir firariyi başarılı bir operasyonla yakaladı. Hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, saklandığı yerde tespit edilerek adalete teslim edildi.

Samsun'un Kavak ilçesinde jandarma ekiplerinin titiz takibi sonucunda, hakkında 15 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.

FİRARİNİN SAKLANDIĞI YER TESPİT EDİLDİ

Edinilen bilgilere göre, Samsun'un Kavak ilçesinde jandarma tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar hız kesmeden devam etti. Bu araştırmalar sonucunda, 15 yıl hapis cezası ile aranan R.K. (39) isimli şahsın saklandığı yer tespit edildi.

JANDARMADAN BAŞARILI OPERASYON

Kavak İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kavak Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi. R.K., saklandığı yerde başarılı bir şekilde yakalanarak gözaltına alındı.

Adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanan R.K., Kavak S Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.