18 Yaş Altının Keyifli Günü
Paylaş

18 Yaş Altının Keyifli Günü

Ekleme: 03.06.2020 15:45 Güncelleme: 30.05.2026 21:55

Samsun'da korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 18 yaş altı gençler ve çocuklar, Atakum sahiline, park ve oyun alanlarına akın etti.

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yeni normalleşme sürecinde de sokağa çıkmaları kısıtlanan 18 yaş altı gençler ve çocuklar, kısıtlamadan muaf tutuldukları Çarşamba günü saat 14.00 ve 20.00 saatleri arasında sahil, park ve oyun alanlarında vakit geçirdi.

Atakum'da bulunan Adnan Menderes Bulvarı'nda gençler yürüyüş yaparken, akranlarıyla bol bol sohbet etti. Çocuklar ise ebeveynleri ile birlikte park ve sahil yolunda eğlenceli vakit geçirdi. Güneşli havanın tadını çıkaran çocuklar, bisiklet sürdü, oyun parklarındaki oyuncaklarla doyasıya eğlendi.

Kent merkezinde yoğunluk yaşanan oyun parklarında ise emniyet ekipleri, vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları ve maske takmaları konusunda uyardı. AA

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.